COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 03:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Sibiu; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:20 si 07:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Vrancea, Județul Vaslui; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala - ceaţă care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Harghita, Județul Harghita; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Sălaj, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Două italience au fost câştigătoarele celei de-a doua ediţii a Competiţiei Mondiale de Tiramisú care s-a desfăşurat la Treviso (nord-est), oraşul care revendică paternitatea acestui desert şi la care au participat concurenţi din Europa, Canada, Brazilia, Rusia, Japonia şi China, relatează miercuri EFE.

Participanţii au concurat la două categorii: varianta originală şi reţetă creativă.

 

Sursa foto: Matilde Vicenzi/Facebook


La categoria originală premiul a fost câştigat de italianca Diletta Scandiuzzi, în vârstă de 34 de ani, au informat organizatorii pe site-ul concursului. Reţeta originală a acestui desert, care se prepară la rece fără să aibă nevoie de cuptor, este pe bază de mascarpone, ouă, pişcoturi, zahăr, cafea şi cacao.

Francesca Piovesana, 44 de ani, a fost câştigătoare la categoria creativă, adăugând la reţeta tradiţională ingrediente ca ghimbir şi scorţişoară.

Cupa Mondială de Tiramisú a fost înfiinţată de italianul Francesco Redi şi a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediţie la care au participat 60 de concurenţi din toată Europa, precum şi din Canada, Brazilia, Rusia, Japonia şi China sau Etiopia, potrivit organizatorilor.

Competiţia internaţională este copatronată de autorităţile locale şi de companii din domeniul alimentaţiei din Veneto, în efortul de a promova turismul în regiune.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: Tiramisu World Cup/Facebook

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.