Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, marţi, în plen comun pentru dezbaterea şi votul la moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat. Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. La şedinţa plenului reunit al Parlamentului au participat premierul Florin Cîţu şi membrii Guvernului. Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost adoptată cu 281 voturi "pentru" din cele 281 exprimate. Au fost prezenţi 318 parlamentari. Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu au votat. Pentru a trece moţiunea era nevoie de 234 voturi favorabile.

 

Foto: (c)   GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


 

 

 

 

UPDATE ORA 15:21  Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD - adoptată de Parlament; Guvernul Cîţu - demis (oficial)

 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost adoptată, marţi, de Parlament.

S-au înregistrat 281 voturi "pentru" din cele 281 exprimate. Au fost prezenţi 318 parlamentari. Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu au votat.

Pentru a trece moţiunea era nevoie de 234 voturi favorabile.

"Parlamentul adoptă moţiunea de cenzură şi retrage încrederea acordată Guvernului, prin hotărârea Parlamentului României nr. 31 din 2020. Potrivit articolului 110 al. 4 din Constituţie, Guvernul al cărui mandat a încetat nu mai îndeplineşte actele necesare pentru administrarea treburilor publice până la depunerea jurământului de membrii noului Guvern", a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

 

UPDATE ORA 15:04  Cîţu: Noi nu plecăm, nu ne predăm, nu lăsăm România pe mâna acestor hrăpăreţi

 

 

Premierul Florin Cîţu a transmis românilor că, indiferent de rezultatul votului la moţiunea de cenzură, PNL nu se va preda şi nu va lăsa ţara "pe mâna acestor hrăpăreţi care vor să distrugă stabilitatea din România".

El a fost întrebat la Parlament care este mesajul său către români, în condiţiile unei moţiuni de cenzură derulată în contextul unui creşteri a valului pandemiei de COVID şi a unei situaţii economice dificile generată de creşterea preţurilor la energie şi gaze.

 

UPDATE ORA 15:02 Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD - adoptată de Parlament; Guvernul Cîţu - demis (surse)

 

 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost adoptată, marţi, de Parlament.

S-au înregistrat 281 voturi "pentru", conform unor surse parlamentare.

Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu au votat.

 

UPDATE ORA 14:59  VIDEO Moţiune de cenzură/ S-a încheiat votul asupra moţiunii 

 

Parlamentarii au încheiat, marţi, votul la moţiunea de cenzură iniţiată de PSD. 

 

Votul a fost secret cu bile. 

 

Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu şi-au exprimat votul, fie au fost prezenţi şi au anunţat că nu votează, fie au fost absenţi.

 

UPDATE  ORA 14:59 Moţiune de cenzură/Diana Şoşoacă către actualii guvernanţi: O să trag fermoarul la sac, să vă arunc la coşul istoriei

 

Senatorul neafiliat Diana Iovanovici- Şoşoacă le-a transmis, marţi, actualilor guvernanţi că atunci când va aduce din nou sacul negru în Parlament îi va băga în el şi va trage "fermoarul" pentru a-i arunca la "coşul istoriei".

"Am fost întrebată de ce n-am mai adus sacul. Când o să aduc sacul următoarea dată, sper să nu mai fie cazul, vă bag în el şi trag fermoarul, să nu vă mai vadă nimeni niciodată. Să v-arunc la coşul istoriei. (...) Domnule Cîţu, să vă spun pe limba dumneavoastră de la CIA - 'Get lost'", a afirmat Şoşoacă, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

 

UPDATE ORA 14:54  Moţiune de cenzură/Cîţu: Înregistrări apar multe; vreau să văd dovezi. Aţi văzut, şi filmuleţe cu Superman au apărut

 

 

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi, în legătură cu înregistrarea audio prezentată de cei de la AUR, că doreşte să vadă mai întâi şi dovezi în ce priveşte veridicitatea acuzaţiilor, deoarece "înregistrări apar multe".

Declaraţia a fost făcută după ce luni, preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că parlamentari ai PNL ar fi încercat să-i "mituiască" pe reprezentanţii AUR pentru a nu participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, oferindu-le funcţii în deconcentrate. El a anunţat că formaţiunea sa va face plângere la DNA pentru corupţie şi că are probe audio-video în sensul acuzaţiilor făcute.

 

UPDATE ORA 14:44 Moţiune de cenzură/Cîţu: Toate scenariile sunt pe masă; Vom negocia pe proiecte cu toată lumea

 

 

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că după votul la moţiunea de cenzură "toate opţiunile sunt pe masă" şi că PNL va negocia "pe proiecte" cu toată lumea.

Întrebat cu cine va face PNL majoritatea, Florin Cîţu a replicat: "Cu cei care nu sunt mai socialişti ca socialiştii şi mai extremişti ca extremiştii".

Totodată, el a subliniat că decizia aparţine Partidului Naţional Liberal.

"Când vom avea o decizie a PNL, vom veni cu ea şi vom prezenta public. Toate opţiunile, după votul de astăzi, sunt pe masă. Toate scenariile sunt pe masă. (...) Vom negocia pe proiecte cu toată lumea", a spus el.

 

UPDATE ORA 14:40 VIDEO Moţiune de cenzură/Popescu (PNL) către USR: Se pare că nu vom muri cu voi de gât la guvernare pentru că fugiţi

 

Deputatul PNL Pavel Popescu i-a criticat, marţi, pe deputaţii şi senatorii USR pentru susţinerea moţiunii de cenzură iniţiate de Partidul Social Democrat.

"'Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme pentru că este momentul ca România să fie reformată'. Unde eşti Dacian? Asta spunea proaspătul preşedinte ales al vostru. (...) Se pare că nu vom muri cu voi la guvernare de gât pentru că astăzi fugiţi. Da, voi fugiţi ca şobolanii lui Clotilde în văgăuna ipocriziei şi a lipsei de responsabilitate, dar nu plecaţi cu mâna goală, asta trebuie să ştie românii. Plecaţi cu buzunarele pline doldora din cele mai bine plătite consilii de administraţie pe care le-aţi condus, Ministerul Transporturilor, cu locuri de muncă date cu dedicaţie partenerilor de viaţă ale unora dintre voi, cu taxe colectate (...) din agenţiile subordonate miniştrilor voştri şi nu în ultimul rând cu cireaşa de pe tort: plecaţi cu o mare şi cu bogată bază de date din Ministerul Sănătăţii, făcută în plină pandemie, pe care domnii Cioloş şi Voiculescu şi societatea civilă pe care o reprezintă o vor putea folosi cu demnitate în cele patru runde de alegeri din 2024. Noi vom rămâne aici pentru că cineva trebuie să guverneze şi să scoată România la liman - Klaus Iohannis, Florin Cîţu şi PNL", a declarat Pavel Popescu, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

 

UPDATE ORA 14:28 Moţiune de cenzură/ Cîţu: USR se ceartă cu PSD la moţiune, înseamnă că nu au un plan de guvernare

 

Premierul Florin Cîţu a afirmat marţi că prin declaraţiile făcute la dezbaterea de la moţiunea de cenzură USR şi PSD au demonstrat că nu au un plan de guvernare după vot şi a reiterat că guvernarea va fi făcută tot în jurul valorilor liberale.

"A fost o dezbatere care a arătat clar cum stă România. USR se ceartă cu PSD în timpul moţiunii, ceea ce înseamnă că nu au un plan de guvernare după, nu ştiu ce se întâmplă. Întrebarea rămâne pentru USR: până la urmă votaţi moţiunea care spune că aţi fost incompetenţi sau mergeţi cu varianta imaginară că ar exista o altă moţiune care spune că sunteţi competenţi. Votul de azi arată clar că sunteţi de acord cu PSD şi asta va rămâne în istorie. (...) Dragi colegi, aşa cum am spus guvernarea va fi făcută tot în jurul valorilor liberale. Mergem mai departe", a declarat Florin Cîţu, în plenul Parlamentului, în finalul dezbaterilor pe marginea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

 

UPDATE ORA 14:16 VIDEO Moţiune de cenzură/ Parlament: A început votarea moţiunii iniţiate de PSD

 

 

Deputaţii şi senatorii au început, marţi, votul asupra moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de 234 de voturi favorabile.

 

UPDATE ORA 14:25 VIDEO Moţiune de cenzură/Barna către PSD: Dacă voiaţi să ieşiţi din criză, nimic nu vă împiedica să nu susţineţi guvernarea

 

 

Vicepreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat marţi, la dezbaterile din plenul reunit al Parlamentului pe marginea moţiunii de cenzură, că social-democraţii fac eforturi, prin discursurile lor, să îi convingă să nu voteze, dar că, dacă ar fi dorit încheierea crizei, ar fi putut să o facă în urmă cu o lună.

"Dacă ipocrizia gălăgioasă ar fi ţinut loc de bună guvernare, astăzi PSD ar fi condus România. E o realitate. Dar românii s-au prins că cu gargara nu se poate face treabă în această ţară. Şi vă spun asta pentru că am urmărit şi discursurile celorlalţi reprezentanţi ai PSD, care îşi rupeau cămaşa de pe dânşii de grija faţă de România şi responsabilitate. Cuvinte frumoase, sforăitoare, bune, dar nimic nu vă împiedica încă de acum o lună, dacă voiaţi să ieşiţi din criză, să nu susţineţi guvernarea Cîţu - Ciolacu şi această criză s-ar fi încheiat. Astăzi România ar fi avut un guvern stabil. Asta e realitatea pe care trebuie să o afle fiecare român. Dezbaterea aceasta din Parlament este foarte bună, pentru că toată România vede că primul ministru Florin Cîţu, PSD, PNL, braţ la braţ, încearcă să scoată cămaşa dând vine pe un USR care a luptat să facă reforme în această ţară", a spus Barna.

 

UPDATE ORA 14:18 Moţiune de cenzură/Târziu: Guvernul nu mai are încrederea românilor; a fost ţinut în viaţă de calcule politice meschine

 

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, a declarat marţi, de la tribuna plenului reunit al Parlamentului, că Guvernul condus de Florin Cîţu nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială, un guvern care "a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine".

 

"Astăzi, jucăm o piesă de teatru absurd cu contribuţia PSD, pentru că altminteri acest guvern era demis de acum o lună. Acest guvern nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială. Parlamentul României a învestit un alt Cabinet decât acesta prezent aici. Acest guvern a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine", a precizat Târziu, la dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

 

UPDATE ORA 14.00 Moţiune de cenzură/Grindeanu: USR PLUS să recunoască public contribuţia la dezastrul guvernării Cîţu şi să voteze moţiunea PSD

 

 

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că USR PLUS trebuie să recunoască public contribuţia majoră la "dezastrul" guvernării şi să îşi asume răspunderea să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi.El a spus că moţiunea de cenzură nu este numai despre Florin Cîţu, ci şi despre USR PLUS.Sorin Grindeanu le-a spus celor de la USR PLUS că sunt "complicii" premierului Cîţu.

 

UPDATE ORA 13.56 Moţiune de cenzură/Cîţu: Dacă acest guvern va pica în Parlament, vom face altul, tot în jurul valorilor liberale

 

 

Premierul Florin Cîţu a declarat că în cazul în care Guvernul pe care-l conduce va cădea în urma moţiunii de cenzură, el şi colegii săi vor face altul în jurul valorilor liberale, subliniind că nu va permite ca România să ajungă "sub controlul stângii corupte, ori sub controlul reformiştilor de faţadă sau extremiştilor anti-vaccinişti şi anti-europeni".Premierul a adăugat că PNL a fost votat pentru a dezvolta România.

 

UPDATE ORA 13.55 Moţiune de cenzură/ Andronache (PNL): Moţiunea aduce cu spusele personajelor politice ale lui Caragiale

 

 

Moţiunea de cenzură "aduce cu spusele personajelor politice ale lui Caragiale", iar semnatarii care au citit-o dau dovadă de "ipocrizie", a afirmat, marţi, în plenul reunit al Parlamentului, deputatul PNL Gabriel Andronache.El a afirmat că a căutat în textul moţiunii critici şi alternative. "Din păcate nu le-am găsit", a arătat el şi a apreciat că "textul moţiunii de cenzură conţine numai sloganuri şi titluri asemănătoare celor utilizate la mitingurile electorale - 'Jos Guvernul!' şi atât". "Fără argumente temeinice, fără motive pentru a fi depusă, moţiunea de astăzi aduce tot mai mult cu spusele personajelor politice ale lui Caragiale", a susţinut el. Totodată, liberalul a precizat că opoziţia face "jonglerii" cu cifre privind îndatorarea României. 

 

UPDATE ORA 13.52 Moţiune de cenzură/ Barna: Aţi fi putut fi Superman, dar aţi ales să fiţi un banal Florin Cîţu

 

Deputatul USR Dan Barna i-a reproşat, marţi, în plenul Parlamentului, prim-ministrului Florin Cîţu că a preferat să fie "frânarul" programului de guvernare care trebuia să scoată ţara din criză în loc să fie "premierul reformator". Potrivit lui Barna, Florin Cîţu a distrus coaliţia de guvernare.

 

UPDATE ORA 13.48  Moţiune de cenzură/Cîţu: USR şi-a bătut joc de sistemul de sănătate; a lăsat MS fără minister, în plină criză

 

Foto: (c)   GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


 

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, marţi, la dezbaterile din plenul Parlamentului pe moţiunea de cenzură, că reprezentanţii USR PLUS "şi-au bătut joc" de sistemul de sănătate, deoarece au lăsat ministerul fără conducere în plină criză.Premierul a susţinut că USR era preocupat de înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate, deşi spitalele nu erau pregătite pentru valul al patrulea al pandemiei.

 

UPDATE ORA 13.31 Moţiune de cenzură/Szabo Odon: Trebuie să refacem formula de guvernare; dacă nu, trebuie încheiat un acord politic

 

UDMR consideră necesară refacerea formulei de guvernare, iar, în cazul în care moţiunea de cenzură trece, încheierea unui acord politic pentru următoarele şase luni, pentru susţinerea unui guvern cu puteri depline, a declarat marţi viceliderul grupului deputaţilor Uniunii, Szabo Odon, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură. El a amintit că, în urma alegerilor parlamentare de anul trecut, rezultatele au arătat că electoratul a decis să nu ofere o majoritate parlamentară pentru un singur partid politic, după care formaţiunile politice de dreapta au decis constituirea coaliţiei de guvernare care, în intenţiile UDMR, trebuia să funcţioneze în acest format timp de patru ani.

 

UPDATE ORA 13.31 Moţiune de cenzură/ Barna (USR): Ne respectăm cuvântul dat; suntem aici şi vom vota moţiunea de cenzură

 

 

Deputatul USR Dan Barna a reiterat marţi că parlamentarii Uniunii Salvaţi România vor vota moţiunea de cenzură, aşa cum au promis în momentul în care premierul Florin Cîţu a decis "să arunce în aer coaliţia şi stabilitatea ţării".

 

UPDATE ORA 13.23 Moţiune de cenzură/ Simion (AUR): Nu o să irosim nicio secundă pe Florin Cîţu, care de astăzi este istorie

 

 

Deputatul George Simion, copreşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor, a declarat marţi, de la tribuna plenului reunit al Parlamentului, că partidul său nu mai poate aloca nicio secundă pentru Florin Cîţu, "acest prim-ministru distrugător, care de astăzi este istorie".

 

UPDATE ORA 13.18 Moţiune de cenzură/ Fenechiu (PNL): Adoptarea unei moţiuni de cenzură în contextul actual - act de majoră iresponsabilitate

 

 

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a declarat, marţi, că adoptarea moţiunii de cenzură în contextul actual reprezintă un gest de majoră iresponsabilitate. El le-a solicitat parlamentarilor USR să se gândească bine înainte să voteze moţiunea de cenzură.

 

UPDATE ORA 13.13 Moţiune de cenzură/Cîţu: Sunt mândru de performanţele Guvernului pe care-l conduc; redresarea economiei, misiune îndeplinită

 

Foto: (c)   GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


 

 

Premierul Florin Cîţu s-a declarat mândru de performanţele Guvernului pe care îl conduce, subliniind că Executivul său a pus România pe traiectoria unei creşteri economice de peste 10%, în ciuda pandemiei.El a adăugat că guvernul pe care-l conduce a luat măsuri pentru a proteja românii vulnerabili în contextul creşterii preţurilor la energie.Cîţu a menţionat şi adoptarea programului "Anghel Saligny" în valoare de 50 de miliarde de lei, cu "riscuri serioase pentru guvern".El a adăugat că guvernul a făcut toate eforturile pentru a ţine şcolile şi grădiniţele deschise la maximum posibil.

 

UPDATE ORA 13.11 Moţiune de cenzură/ Ciolacu: Guvernul Cîţu a minţit, a furat şi a distrus România; astăzi va pleca acasă

 

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marţi, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că Guvernul Cîţu a minţit, a furat, a distrus România şi va pleca acasă. 
El a spus că "echipa câştigătoare este de fapt echipa ucigătoare". Liderul social-democraţilor a arătat că "oamenii nu au nevoie de supereroi închipuiţi, ci de salarii şi pensii decente".

 

UPDATE ORA 13.04 Moţiune de cenzură/Cîţu: Pro-vacciniştii stau alături de anti-vaccinişti, pro-europenii alături de anti-europeni. Kafka ar fi mândru

 

 

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, marţi, în timpul dezbaterilor din plenul reunit al Parlamentului, că moţiunea de cenzură este una a "absurdului", de care ar fi mândru Franz Kafka, deoarece îi alătură pe pro-vaccinişti cu anti-vaccinişti, iar pe pro-europeni de anti-europeni. El le-a reproşat celor de la PSD că au încurajat tacit anti-vacciniştii, în timp ce USR ar fi fost "inert" pe subiect.

 

UPDATE ORA 12.46  Moţiune de cenzură/Cîţu: Am tolerat o echipă de incompetenţi la guvernare; nu voi mai permite aşa ceva

 

 

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, marţi, în timpul dezbaterilor din plenul reunit al Parlamentului, că un vot al USR PLUS pentru moţiunea de cenzură echivalează cu o recunoaştere a incompetenţei miniştrilor acestui partid.

 

UPDATE ORA 12.45  Moţiune de cenzură/ Cîţu: Azi a murit moralitatea; moţiunea PSD e susţinută şi votată de USR, aşa-zişii reformişti

 

 

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că românii au fost trădaţi de USR, care s-a aliat cu PSD şi "extremiştii" şi a ales să susţină şi să voteze moţiunea de cenzură a social-democraţilor şi să dea jos guvernul din care face parte.

 

El s-a declarat dezamăgit, adăugând că USR joacă "alba-neagra" cu guvernarea. "După ce a complotat să dea jos guvernarea, vrea să revină la guvernare, dar cu un şef mai indulgent, cineva impus de ei, care să închidă ochii, când în loc de calea dreaptă ei aleg stânga", a spus Cîţu.

 

UPDATE ORA 12.29 Moţiune de cenzură/ PSD cere plecarea urgentă a Cabinetului Cîţu ca România să iasă dintr-o continuă criză

 

 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a fost prezentată marţi în plenul reunit al Parlamentului de senatorul social-democrat Lucian Romaşcanu.

Parlamentarii s-au reunit marţi în plen pentru dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură.

PSD cere, prin moţiunea de cenzură intitulată "Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!" plecarea urgentă a Cabinetului Florin Cîţu de la conducerea ţării pentru ca România să iasă "dintr-o continuă criză politică, economică şi socială".

 

UPDATE ORA 12.24 VIDEO Parlament/ Deputaţii şi senatorii - moment de reculegere pentru victimele pandemiei de COVID-19

 

 

Deputaţii şi se senatorii au ţinut, marţi, la începutul şedinţei plenului comun al Parlamentului, un moment de reculegere în memoria victimelor pandemiei de COVID-19.

 

ORA 12.14 Moţiune de cenzură/ A început şedinţa plenului reunit al Parlamentului

 

Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 379 de parlamentari din totalul de 465.

La şedinţa plenului reunit al Parlamentului participă premierul Florin Cîţu şi membrii Guvernului.

Înaintea începerii şedinţei, parlamentari social-democraţi au adus, în faţa sălii de plen, o machetă reprezentând un Superman cu capul în jos, aluzie la videoclipul pe care l-a postat premierul Florin Cîţu pe o reţea de socializare în care el era prezentat în ipostaza lui Superman.

 

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


 

La rândul lor, liberalii au adus două bannere mari cu mesajul USR plus AUR egal PSD.

Votul la moţiunea de cenzură este secret cu bile.

Pentru ca moţiunea să fie adoptată este nevoie de 234 de voturi favorabile.

Partidul Social Democrat cere, prin moţiunea de cenzură "Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!", plecarea urgentă a Cabinetului Florin Cîţu de la conducerea ţării pentru ca România să iasă "dintr-o continuă criză politică, economică şi socială". AGERPRES

 

Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO 

 

Citeşte şi:

 

Procedura post-moţiune de cenzură

 

Barna: Cioloş, propunerea de premier a USR PLUS, dacă moţiunea trece şi PNL nu face o nominalizare

 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD - dezbătută şi votată în Parlament

 

* LIVE UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.