COD GALBEN: 23-05-2025 Intre 06:25 si 08:30 se va semnala Ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Zona depresionară a județului Covasna , respectiv zona localităților, Județul Harghita, Zona depresionară a județului Harghita, respectiv zona localităților; COD GALBEN: 23-05-2025 Intre 05:30 si 09:00 se va semnala Ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Suceava;
Cristina Vărzaru, fostă componentă a echipei naţionale de handbal feminin, lucrează de la 1 ianuarie în cadrul Federaţiei Române de Handbal în postul de secretar general adjunct şi primul lucru cu care s-a pus la punct a fost învăţarea regulamentelor.
''Sunt secretar general adjunct la FRH din momentul în care mi-am încheiat contractul de antrenor coordonator la CSM Bucureşti, adică de la 1 ianuarie. Este un drum nou, în administraţie, altceva decât am făcut până acum şi la modul cel mai sincer, tot ce am făcut până acum şi continui să fac este să învăţ regulamentele, să-mi dau seama care sunt lucrurile bune, hibele, ce anume ar trebui schimbat şi ce ar trebui menţinut pentru viitor'', a declarat Vărzaru, prezentă la încheierea unui parteneriat al federaţiei.
Trecerea de la postura de jucătoare la un post în administraţie nu a presupus un drum sinuos, pentru că problemele din acest sport îi erau deja cunoscute.
''Nu m-a frapat nimic, ştiam că va fi un drum greu prin prisma noutăţii lui, şi sigur toate responsabilităţile care vin cu acest post. Problemele din teritoriu mai mult sau mai puţin le cunosc pentru că sunt în sistem de atâta timp. Rămâne să schimbăm lucrurile care au început să fie schimbate şi să le schimbăm pe cele care nu au fost schimbate. Mi-am dorit foarte mult să fiu antrenor, nu pot spune că am renunţat total la gândul ăsta. În momentul în care am terminat acum 6 luni contractul de jucător nu m-am simţit în situaţia în care să plec din Bucureşti, pentru că asta ar fi însemnat o carieră de antrenor. Nu sunt în punctul în care să mă apuc să fac din nou sacrificiile pe care le cere calitatea de antrenor, cam aceleaşi care le cere şi calitatea de jucător, să tot pleci prin alte locuri, unde cineva te doreşte, crede în tine şi în planul tău. Ca atare am rămas în Bucureşti, în primă instanţă ca antrenor coordonator la sectorul de juniori mari ai CSM-ului, iar de la 1 ianuarie la federaţie, pentru că dl Dedu a venit pentru a treia oară în ultimii doi ani cu o ofertă, iar de data asta mi s-a părut momentul potrivit şi jobul potrivit să spun da unui job în administraţie'', a precizat Cristina Vărzaru, care a câştigat Liga Campionilor de trei ori cu Viborg şi în 2016 cu CSM Bucureşti.
Fosta extremă urmăreşte în continuare meciurile echipei CSM Bucureşti şi crede că victoria cu Gyor a descătuşat echipa.
''Mă uit în continuare la toate meciurile pe care le pot vedea, live sau la televizor. Cred că au început foarte bine această grupă principală, cu un meci extraordinar împotriva Gyorului, un meci care a dat foarte multă încredere în forţele proprii. Mi s-a părut cel mai bun meci al CSM-ului din vară încoace. Meciul din Danemarca s-a jucat constant bine şi s-au gestionat bine momentele cheie ale jocului. CSM este într-o situaţie foarte bună pe care şi-a creat-o şi sper ca în meciul cu Rostov să-şi consolideze poziţia şi să ia o opţiune importantă în ce priveşte clasarea între primele două locuri în grupă în aşa fel încât meciul eliminator să le aducă un adversar mai facil. În Final Four, cine a ajuns să joace îşi poate da seama că forma de moment în primul meci este cea mai importantă şi orice se poate întâmpla. Final Four nu îţi poate da certitudinea că vei câştiga, sunt cele mai bune dintre cele mai bune şi orice se poate întâmpla'', a declarat Cristina Vărzaru.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)
Urmăreşte ştirile AGERPRES pe WhatsApp şi pe GoogleNews
Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - [email protected].
© 2025 Agenția Națională de Presă AGERPRES
Conținutul acestui site este proprietatea Agenției Naționale de Presă AGERPRES. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conținutului fără menționarea sursei.
Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.
Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:
Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.