COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 07:40 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Prahova; COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 07:30 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala Ceață ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Neamț, Județul Bacău, Județul Vaslui, Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Suceava;

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Sportivul Nicolo Virgil Bonati, medaliat cu argint la Campionatul Mondial de MMA din 2014, a câştigat lupta cu Mihai Cîrstea din prima gală de arte maţiale mixte a anului 2016, intitulată Divizia MMA - RMMAF SERIES 9, care a avut loc, luni seara, la Circul Globus din Capitală.

Lupta, considerată main event de Federaţia de Arte Martiale Mixte-MMA (RMMAF), organizatoarea galei, a fost câştigată de Bonati în prima rundă prin procedeul de finalizare intitulat americana.

Rezultatele meciurilor din cadrul galei sunt următoarele:

Meciul 1 (66 kg) - Marius Şpac s-a impus în faţa lui Alexandru Bădoiu prin KO în prima rundă

Meciul 2 (120 kg) - Ion Grigore l-a învins pe Lucian Serghei prin americana în runda a II-a

Meciul 3 (77 kg) - Paul Butacu s-a impus prin armbar în prima rundă a luptei cu Mihail Ionescu

Meciul 4 (70 kg) - Cristian Iorga a câştigat lupta cu Adrian Mocanu la puncte

Meciul 5 (84 kg) - Flaviu Niţă l-a învins pe Marius Cantoneru prin strangulare în triunghi cu braţele în runda a II-a

Meciul 6 (84 kg) - Marinică Bejenaru a câştigat în faţa lui George Călin prin strangulare în runda a III-a

Meciul 7 (93 kg) - Sasha Marcov s-a impus prin KO tehnic în runda I în lupta cu Andrei Padină

Meciul 8 (120 kg) - Alexandru Radnev l-a învins pe Cristian Negoiţă prin KO tehnic în prima rundă

Meciul 9 - Super Fight (70 kg) - Bogdan Barbu a câştigat la puncte lupta cu Bot Drăgan

Meciul 10 - Super Fight (93 kg) - Vlad Grigore l-a învins pe Mihai Simion prin ghilotină în runda I

Meciul 11 - Super Fight (120 kg) - Nicolo Bonati a câştigat lupta cu Mihai Cîrstea prin americana în prima rundă.

Cu excepţia ultimelor trei, celelate lupte au contat pentru prima etapă din cele patru de calificare la Campionatul Mondial de Arte Marţiale Mixte din acest an, care va avea loc la Las Vegas.

La gala organizată de Federaţia de Arte Martiale Mixte-MMA (RMMAF), în parteneriat cu SportCentral şi Sport Events, au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

Preşedintele Federaţiei de Arte Marţiale Mixte-MMA (RMMAF), George Stanciu, a declarat, luni seara, pentru AGERPRES, că evenimentul a fost organizat în special pentru a-i ajuta pe sportivi să progreseze. Meciurile au fost de amatori, dar am încercat să le organizăm în cadrul unei gale pentru a-i ajuta pe sportivi să meargă mai departe. Ne-am gândit că aceasta este cea mai bună soluţie pentru a-i face cunoscuţi, iar ei să aibă mai multe şanse să progreseze. Pe fiecare categorie se poate califica un singur sportiv la Campionatul Mondial de la Las Vegas. Asta a fost prima etapă din cele patru. În fiecare etapă sportivii acumulează un punctaj, iar cel cu cel mai mare punctaj merge la CM pe categoria respectivă, a afirmat oficialul RMMAF.

Divizia MMA - RMMAF SERIES 9 a fost prima gală de MMA din ţară în cadrul căreia sportivii au fost supuşi controlului antidoping. Un lucru inedit este faptul că azi s-au prelevat probe pentru testul antidoping. Este o premieră, pentru că la nicio gală MMA de până acum nu s-au făcut teste. Au fost luate două probe, de dimineaţă şi acum, seara. Este un lucru prin care educăm sportivii să se antreneze curat, a explicat preşedintele federaţiei de MMA.

George Stanciu speră ca peste o săptămână Ministerul Tineretului şi Sportului să dea aviz favorabil cererii depuse de RMMAF în 2013 privind recunoaşterea MMA ca ramură de sport practicată în România. Astăzi au fost prezenţi reprezentanţii MTS la ultima vizionare, iar într-o săptămână ar trebui să primim un răspuns vizavi de demersul nostru, a spus Stanciu.
AGERPRES (editor: Marius Ţone)
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.