COD GALBEN: 16-05-2025 ora 10 Intre 16 mai, ora 10 – 17 mai, ora 08Fenomene vizate se va semnala 16 mai, ora 10 – 17 mai, ora 08Fenomene vizate

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Târgovişte, 6 nov /Agerpres/ - Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, luni, la Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, că nota pe care o dă învăţământului românesc este 7, iar principalul punct slab al acestuia este viteza cu care se schimbă miniştrii Educaţiei.

''Calificativul pe care l-aş da învăţământului românesc e undeva în jur de 7. L-am dat şi îl menţin, iar la finalul mandatului meu sper să fie undeva în jurul notei 8. Dacă ne ajută Dumnezeu să guvernăm şase ani de acum încolo, poate fi 10. Cred că principalul punct slab, cel puţin în ultimii şase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat miniştrii Educaţiei în România. Pe analiza europeană, în România, în ultimii şapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de şase luni. Eu cred că de aici trebuie să începem, să avem stabilitate la nivel de minister'', a spus ministrul Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a fost prezent, luni, în localitatea Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, la inaugurarea a trei unităţi de învăţământ, o şcoală nou construită şi două grădiniţe reabilitate.

Şcoala nou construită este în satul Grozăveşti şi a costat 1,6 milioane de lei. Finanţarea a fost obţinută în 2015, în cadrul proiectului Reabilitarea Infrastructurii Şcolare, derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Celelalte două unităţi de învăţământ sunt o grădiniţă din satul Grozăveşti, care a fost realizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi a costat 250.000 de lei şi o altă grădiniţă, unde sunt şi clase de şcoală, în Satul Nou, realizată tot prin PNDL cu o valoare de 460.000 de lei. AGERPRES/(A-autor: Cornelia Dumitru, editor: Diana Dumitru)

Urmăreşte ştirile AGERPRES pe WhatsApp şi pe GoogleNews


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - [email protected].

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.