Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Sibiu, 17 feb /Agerpres/ - Ediţia din acest an a GastroPan, cea mai importantă expoziţie internaţională pentru sectoarele de panificaţie, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea şi HoReCa din Europa de Sud-Est, se va desfăşura la Sibiu, în perioada 23-25 martie, potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

"Cea de-a 9-a ediţie a expoziţiei, va prezenta numeroase soluţii şi tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie: de la echipamente şi tehnologiile cele mai moderne, materii prime şi accesorii inovatoare, produse şi servicii IT, soluţii de igienizare, până la ambalaje şi accesorii pentru decorarea torturilor. Noua ediţie a expoziţiei promite zilnic un program bogat în concursuri, demonstraţii şi degustări. Târgul de specialitate este singurul eveniment tip B2B din ţară dedicat sectoarelor de cofetărie, panificaţie, HoReCa, gelaterie şi ciocolaterie care aduce împreună cererea şi oferta, specialişti şi profesionişti renumiţi, furnizorii şi clienţii din industrie, într-un cadru care permite transferul de know-how, prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor şi serviciilor pentru un public specialist interesat, şi unde specialiştii şi antreprenorii se pot conecta la noile tendinţe, trendurile internaţionale şi inovaţiile de pe piaţa mondială", se arată în comunicat.

Toate cele trei zile ale expoziţiei vor fi animate de diverse programe practice, prezentări de tehnologii, ateliere şi degustări organizate la standuri de către furnizorii români şi străini, precum şi de un program bogat în demonstraţii şi concursuri.

Joi, 23 martie, în prima zi a expoziţiei se vor desfăşura concursurile secţiunii cofetărie, în urma cărora va fi decernat trofeul Tortul Anului 2017. A doua zi a GastroPan va fi dedicată concursurilor de panificaţie-patiserie, iar la final vor fi decernate trofeele Pâinea Anului 2017 fabricată industrial în România şi Pâinea Anului 2017 realizată artizanal în România. În ultima zi a târgului, sâmbătă, 25 martie, vor avea loc concursurile de gastronomie. Vizitatorii vor admira cele mai reuşite platouri culinare şi cele mai impresionante sculpturi în legume şi fructe, dar şi toate produsele de panificaţie şi cofetărie de la concursurile zilelor precedente.

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 23-25 martie 2017, în intervalul orar 10,00 - 18,00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.

"Numărul vizitatorilor creşte în fiecare an, ultimele 3 ediţii ale expoziţiei fiind vizitate de peste 20.000, graţie calităţii înalte a expoziţiei, a diversităţii soluţiilor şi tehnologiilor care pot fi regăsite în cadrul expoziţiei şi care acoperă toate solicitările pe care specialiştii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc. Mai mult, demonstraţiile, lansările de produse noi, inovative şi faptul că vizitatorii au acces la tendinţe de ultima oră, au posibilitatea de a-şi însuşi noi tehnici de lucru de la experţi din domeniile vizate, de atesta exponatele chiar la faţa locului, toate acestea completând lista lungă a avantajelor de a participa la GastroPan", se mai arată în comunicat. AGERPRES / (AS - autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă)
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.