COD GALBEN: 21-01-2018 ora 10 Intre 10:00 si 13:00 se va semnala Ceață ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Neamț, Județul Bacău, Județul Vaslui, Județul Botoşani, Județul Galaţi; COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 09:30 si 12:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Gorj, Județul Olt, Județul Dolj; COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 07:40 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Prahova; COD GALBEN: 21-01-2018 Intre 07:30 si 11:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa;

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Târgovişte, 20 feb /Agerpres/ - Un miting de solidaritate cu familia Bodnariu, stabilită în Norvegia, ai căror copii au fost luaţi de autorităţile acestei ţări, a avut loc sâmbătă în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte.

Protestul a fost organizat de bisericile Penticostală, Baptistă şi Evanghelică şi a reunit aproximativ 500 de persoane.

Organizatorii au precizat că manifestarea este una paşnică şi i-au îndemnat pe participanţi să se manifeste civilizat.

În acelaşi timp cu susţinerea arătată familiei Botnariu, participanţii au militat şi pentru schimbarea Constituţiei, în sensul definirii familiei ca uniune între un bărbat şi o femeie.

Manifestarea a început cu rugăciunea Tatăl nostru, rostită de toţi cei prezenţi. În primele rânduri ale publicului, în faţa unei scene de pe care s-au rostit discursurile, au stat copii de diferite vârste, cu pancarte. Cei prezenţi au avut steaguri tricolore şi pancarte cu steagul Norvegiei şi au afişat mesaje, în română şi engleză, precum: Norvegia, redă copiii familiilor, O familie sănătoasă = o societate sănătoasă, Barnevernet = childhood killer, Vreau la mama.

La miting a fost prezent şi decanul Facultăţii de Teologie a Universităţii Valahia Târgovişte, Marian Vîlciu, care a ţinut un discurs. Au mai participat primarul interimar al municipiului Târgovişte - Cristian Stan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa - Adrian Ţuţuianu, senatorul Titus Corlăţean.

Vă felicit pentru că oraşul dumneavoastră, capitală de judeţ, s-a alăturat multor altor oraşe ale ţării şi multor alte oraşe din alte ţări europene sau din SUA (...) şi demonstrează solidaritate în jurul unei cauze atât de importante: cauza familiei creştine. Este, pe de o parte, foarte important să fim alături de familia Bodnariu, de familia Nan şi, din păcate, de multe alte familii de români sau familii mixte aflate în suferinţe, dar cred, şi asta am simţit-o mai de multă vreme, cred că e vorba de mai mult decât atât, nu e vorba doar de cauza unei familii sau a alteia, este vorba de o cauză mult mai serioasă, este vorba de o bătălie, care este foarte dură în clipa de faţă, o bătălie care se duce împotriva familiei creştine şi o bătălie în care nu trebuie să stăm deoparte, a afirmat senatorul Titus Corlăţean.

La mijlocul lunii noiembrie anul trecut, autorităţile de protecţie a copilului (Barnevernet) din Regatul Norvegiei au preluat cei cinci copii ai familiei Bodnariu, pe criterii religioase şi de corecţie aplicată minorilor, în vederea adopţiei de către cetăţeni norvegieni. AGERPRES - FOTO PEFLUX/(A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Andreea Rotaru)
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.