COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate COD GALBEN: 16-01-2018 ora 22 Intre 22:00 si 23:30 se va semnala Local precipitații mixte care favorizează depunerea de polei in Județul Ialomiţa, Județul Prahova, Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 16-01-2018 ora 21 Intre 21:45 si 23:30 se va semnala Precipitații mixte care favorizează depunerea de polei in Mun. Bucureşti;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Paris, 25 apr /Agerpres/ - Fructele ce conţin cea mai mare cantitate de zahăr nu sunt cireşele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele conţin în medie 27 de grame de fructoză şi glucoză în amestec la 100 de grame de fruct proaspăt, informează luni directmatin.fr.

Această cantitate reprezintă un nivel de zahăr de aproape două ori mai ridicat decât cel din celelalte fructe cu cel mai bogat conţinut. Curmalale pot fi confiate în propriul lor suc, formă în care sunt cel mai bine cunoscute şi vândute.

Ele sunt urmate de struguri, cireşe, smochine şi banane, cu conţinuturi de zahăr cuprinse între 15% şi 20%/. Acestea, la rândul lor, au mai mult zahăr decât merele, prunele sau perele (10-15% zahăr). Fructele considerate cel mai puţin calorice sunt citricele (portocalele, lămâile), precum şi fructele roşii (căpşunile, zmeura), care au zahăr doar 7-10%, arată directmatin.fr.

Prin urmare, curmalele nu sunt deloc indicate penru cei care trebuie să mănânce fără zahăr sau care vor să scape de kilogramele în plus.AGERPRES/ (AS - autor. Lelia Bretan, editor: Mariana Ionescu)
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.