COD GALBEN: 24-05-2025 Intre 08:45 si 13:00 se va semnala Intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 50...60 km/h. in Zona joasă a județului Alba , respectiv zona localităților;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

 

Căsuțele de joacă sunt o adevărată atracție pentru cei mici. În ele, copiii își pot crea propria lume, se pot simți adulți cu diverse meserii sau prinți, prințese, exploratori neînfricați.

 

Cu câteva idei creative, părinții, bunicii, îngrijitorii îi pot încuraja pe copii să petreacă timpul în căsuțe din lemn, la aer curat, lucru benefic pentru sănătatea și dezvoltarea lor. În acest articol îți oferim câteva astfel de idei, pentru a transforma timpul de joacă într-o experiență de neuitat.

  1. Căsuța de păpuși

Aproape că nu există fetiță care să nu fie iubitoare de păpuși. Interacțiunea cu păpușile le permite fetelor să exploreze și să înțeleagă diferite roluri sociale, să-și exprime emoțiile și să dezvolte abilități de comunicare. Poți crea pentru fiica ta un loc special, în care să se joace cu păpușile ei preferate, într-o căsuță de lemn amenajată în acest scop. Poți organiza camera cu mobilier pentru ea și pentru jucăriile ei, utilând-o cu piese de mobilier și cu seturi de plastic pentru ceai, în care să creeze povești fascinante și să nu se plictisească niciodată.

  1. Atelierul de artă și meșteșuguri

Un alt mod excelent de a folosi căsuța din lemn este să o transformi într-un atelier creativ. Instalează o masă de lucru de mici dimensiuni, suporturi pentru materiale de artă și rafturi pentru stocarea vopselelor, a pensulelor și a altor materiale necesare. Copiii pot crea opere de artă, pot face meșteșuguri și pot învăța despre tehnici artistice într-un spațiu dedicat și inspirațional.

  1. Bucătărie și restaurant

Amenajează în căsuță un colțișor ca o mică bucătărie. Adaugă jucării precum: aparate de bucătărie, accesorii de gătit și chiar o bucătărie de lemn, pentru a le permite celor mici să se joace de-a bucătarii. Poți așeza în exteriorul căsuței o măsuță cu scaune, la care să te așezi și să fii un client care solicită diverse băuturi și feluri de mâncare.

  1. Zona de relaxare și răsfăț

Poți transforma o căsuță din lemn pentru copii și într-un loc de relaxare și răsfăț. Adaugă perne moi, pături confortabile și creează chiar și un colț de lectură, pentru copii mai mari, Aici, ei se pot relaxa după grădiniță sau școală, având ocazia să profite de momentele de liniște și reflecție.

 

  1. Clubul exploratorilor

Poți configura căsuța și ca un club de aventură și explorare. Băieții, în special, sunt atrași de aventurile pe mare sau pe uscat, de rezolvarea unor mistere sau de explorarea naturii înconjurătoare. Îi vei ajuta să-și pună la încercare abilitățile și să facă exact ceea ce le place aducând în căsuță: hărți, un sistem de navigare sau echipamente de explorare.

 

Transformând o căsuță de lemn amplasată în curte sau grădină într-un spațiu de joacă dinamic și creativ este o idee excelentă pentru încurajarea jocului în aer liber. Poți adapta aceste idei de amenajare la preferințele copilului, la interesele și vârsta lui, astfel încât să se simtă bine și să petreacă un timp de calitate afară, benefic pentru dezvoltarea sa fizică și cognitivă.

 

 

 

Agentia Oblyo Digital Agency

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Direcția Marketing – marketing@agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.