Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Șase tipuri de informații esențiale, pe care le poți afla online despre partenerii de afaceri

 

 

 

Succesul în domeniul afacerilor depinde foarte mult de partenerii cu care colaborează antreprenorii, seriozitatea și corectitudinea lor putând reprezenta o garanție a profitului. Multe afaceri conduse într-un mod corespunzător au avut de suferit și au ajuns uneori la faliment, din cauza insuficientelor informații pe care managerii le-au avut în legătură cu firmele cu care au intrat în relație și cu care au desfășurat împreună diverse activități economice în domeniul producției sau al comercializării de bunuri și servicii.

 

Aflarea unor informații utile despre acești parteneri poate fi dificilă, deoarece nu întotdeauna aceștia oferă, în mod voluntar, date care i-ar putea ajuta pe antreprenori să ia deciziile corecte. Din fericire, există în mediul online firme specializate, care au în baza lor de date o cantitate impresionantă de informații legate de toate firmele care activează sau au activat în România. Un astfel de site este Termene.ro unde orice antreprenor poate să-și facă un cont în mod gratuit și să aibă acces la informații esențiale, precum lista de firme active dintr-o localitate, județ sau din toată țara.

 

 

Iată care sunt cele șase tipuri de informații pe care le poți afla din online despre parteneri!

 

 

  1. Datele de contact și de înregistrare ale tuturor companiilor din România. Aceste informații sunt utile deoarece prin intermediul lor se pot contacta viitorii parteneri de afaceri, ce nu pot fi accesați în alt mod;
  2. Evoluția financiară pe ultimii zece ani a firmelor. Această caracteristică arată cifra de afaceri, profitul și datoriile firmelor din țară pe o perioadă lungă de timp, ceea ce poate indica soliditatea unui business sau situația riscantă în care se află. Aceste informații sunt prezentate într-un mod grafic, ușor de înțeles și de interpretat, chiar și de către persoanele care nu au informații aprofundate în domeniul economiei;
  3. Prospectarea eficientă a pieței. Baza de date cu companiile ce activează în România poate fi accesată pentru a identifica o categorie exactă de parteneri de afaceri. Selecția se face automat prin precizarea a 50 de criterii de selecție care pot îngusta semnificativ lista;
  4. Monitorizarea propriei firme. Prin realizarea unui cont antreprenorii vor primi notificări în mod automat în momentul în care autoritățile iau decizii care le influențează parcursul economic al firmelor. În acest mod nu vor apărea situații nedorite, precum existența unor creanțe neplătite sau anularea TVA-ului legat de anumite achiziții sau vânzări;
  5. Dosarele în instanță ale firmelor. Această caracteristică permite identificarea cu ușurință a eventualelor procese în care sunt implicați partenerii de afaceri, putându-se observa ce pricină juridică și în ce stadiu se află procesul;
  6. Raportarea și colectarea creanțelor. Managerii de business pot verifica dacă viitorul partener de afaceri este rău platnic, dacă a înregistrat întârzieri în plata creanțelor către stat și alți parteneri sau dacă și-a respectat întotdeauna termenele de plată ale datoriilor firmelor. Un alt avantaj este că prin intermediul platformei pot fi date în colectare facturile depășite, ceea ce, de cele mai multe ori, reprezintă un impus pentru ca partenerii de afaceri rău platnici să își plătească datoriile.

 

În concluzie, utilizarea unei platforme care oferă informații esențiale despre partenerii de afaceri reprezintă, cu siguranță, o metodă utilă de a evita viitori parteneri care, în decursul timpului, au dat dovadă de neseriozitate sau de practici ilice.

 

Surse foto:

unsplash.com

 

SC Termene Just SRL

Ploiești, Str. Nicolae Titulescu, nr.32

Registrul comerțului:

J29/546/2014

CUI: 33034700

contact@termene.ro

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Direcția Marketing – marketing@agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.