Obisnuiesti in fiecare an sa faci sirop de catina pentru iarna dar in acest an nu ai avut timp sau nu ai avut materia prima? Sau ai aflat de curand ca siropul de catina este un aliat foarte bun pentru cresterea imunitatii? Nicio problema! Honey-land livreaza sirop de catina simplu si sirop de catina cu miere oriunde in tara, cu livrare a doua zi! Simplu, rapid si gustos dar foarte sanatos!

Siropul de catina este foarte bun pentru copii, femeile insarcinate si, se foloseste, de asemenea, in tratarea gastritei si a altor boli.

Beneficiile siropului de catina

Sucul si siropul de catina au numeroase beneficii pentru organism, deoarece sunt bogate in vitaminele si mineralele de care organismul nostrum are nevoie. Pe langa efectul multivitaminic, aceasta bautura este un medicament excelent:

• Este bogat in calorii datorita aczilor saturari si nesaturati utili;
  • Creste continutul de proteine in sange, celulele rosii si nivelul de hemoglobina;
  • Este ideal pentru gastrita, alte boli ale tractului gastro-intestinal, pentru boli ale ficatului, gatului, proceselor inflamatorii, probleme ginecologice;
  • Nectarul de catina neutralizeaza efectele nocive ale altor medicamente, deoarece elimina toxinele din organism;
  • Contine foarte multa vitamina C care este o modalitate excelenta de a neutraliza grasimea, motiv pentru care catina poate fi folosita in diverse diete;
  • Cateva picaturi de suc de catina ajuta mamele ce alapteaza, copiii si femeile insarcinate la cresterea imunitatii, ceea ce contribuie la o dezvoltare si crestere armonioasa si o nastere sanatoasa;
  • Contine pigment vegetal, cel mai important pentru organismul nostru, beta-caroten, precum si diversi acizi organici, alcaloizi, serotinina si alte componente extrem de utile organismului;
  • Este un excelent remediu impotriva radicalilor liberi, deoarece contine vitaminele E, C si A;
  • Are proprietati curative si antiinflamatorii foarte pronuntate;
  • Ajuta la dezvoltarea sistemului endocrin si sustine sistemul imunitar;

Sucul de catina pentru sezonul rece este un produs multivitaminic 100% natural, cu efecte terapeutice si, in plus, este pur si simplu delicios cu o aroma deosebita.

SMART CAMPAIGN  ADVERTISING SRL