Raceli repetate, oboseala severa, lipsa tonusului, sunt doar cateva din simptomele sezonului rece, mai ales la copii. Insa albinele lucreaza neobosite pentru sanatatea noastra, in special pentru sistemul imunitar.

Miere, propolis, laptisor de matca, polen, sunt doar cateva din unele produse apicole copii ce ii ajuta pentru intarirea si dezvoltarea armonioasa a sistemului imunitar si pentru o crestere sanatoasa.

Cum sa folosim produsele apicole pentru imunitate copii

Odata cu prezenta sezonului rece, produsele apicole sunt cei mai buni aliati pentru stimularea sistemului imunitar si pentru protejarea de virusi. Intr-adevar, odata cu schimbarile de anotimp si cu venirea iernii, organismul celor mici si nu numai, are tendinta de a slabi in imunitate.

Intre crize de frig, infectii virale si bacteriene, corpul este pus la incercare. Din fericire, exista produse specifice apicole pentru imunitate copii si adulti, bogate in vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali pentru organism.

Sistemul imunitar este un mecanism complex care lucreaza constant pentru a ne mentine sanatatea si a ne proteja de virusi, bacterii si alte substante toxice. O deficienta imunitara poate duce la o susceptibilitate crescuta la orice tip de boala.

Ca parinte responsabil, poti apela cu cea mai mare incredere la pachetele de imunitate copii ce contine nectar de catina cu miere, miere poliflora cruda, borcanul Api-imunitate copii si Spray-ul Gatuletul fericit cu propolis fara alcool.

De asemenea, atunci cand copiii au nevoie de stimularea imunitatatii, energie si concentrare, honey-land ofera pachete cu produse specifice formate din polen crud poliflor, miere cruda de mana si laptisor de matca ecologic, produse de calitate superioara ce ofera energie si vitalitate.

Astazi, abundenta substantelor nocive prezente in mediul inconjurator duce la cresterea deficientelor imune. Asadar, este esential sa acordam o deosebita atentie stilului de viata, alimentatiei copiilor, odihna si hidratarea suficienta. Un stil de viata sanatos, bazat pe somn constant, o buna igiena personala, activitate fizica regulata, alimentatie echilibrata si hidratare este un atu considerabil pentru intarirea sistemului imunitar.

SMART CAMPAIGN  ADVERTISING SRL