Argentinianul Valerio Aboian a câștigat cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, într-un meci transmis în direct pe Digi Sport. După ce l-a învins în finală, cu scorul de 6-3, 6-3, pe conaționalul său Juan Pablo Paz.

"A fost o săptămână cu meciuri competitive. Am mai jucat în România, dar este primul meu turneu la Curtea de Argeș. Organizarea, arbitrajul și terenurile au fost foarte bune. A fost dificil să joc finala cu conaționalul meu, având în vedere că am crescut împreună și suntem prieteni. Voi reveni cu siguranță și la următoarea ediție Vitality Open Tour". A declarat câștigătorul competiției, Valerio Aboian.

"Ne bucurăm că suntem sponsorul principal al acestui turneu. Vitality Open Tour a ajuns la cea de a IX-a ediție. Este un turneu care de-a lungul timpului a luat amploare și numărul participanților a crescut de la o ediție la alta. Și așa a devenit un eveniment de excepție. Competiția Vitality Open Tour este dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari și face parte din circuitul ITF Tour. Am căutat să ne implicăm cât mai activ în organizarea unor astfel de turnee. Ne-am implicat de la organizat evenimente precum Players Party sau la competițiile pentru juniori am avut moment cu Văcuța Paula, cu surprize pentru juniori. Am contribuit cu materiale promoționale și bineînțeles am bucurat pe toți cu produse de la Dr. Oetker. Produsele vedetă fiind Musli Vitalis, Pizza Ristorante și Paula Pudding. Ideea noastră a fost să fim o gazdă cât mai ospitalieră și să bucurăm pe toată lumea, atât participanții, cât și oficialii, a declarat reprezentanta Dr. Oetker, Ana Tănăsescu.

Perechea Illya Beloborodko (Ucraina)/ Lorenzo Claverie (Italia) a învins, scor 6-2, 6-3, cuplul Sebastian Gima/ Dan Tomescu în finala Vitality Open Tour.

„Organizarea a fost foarte bună din toate punctele de vedere. Au fost jocuri competitive, iar terenurile au fost bune. Oamenii de aici sunt ospitalieri, iar produsele de la Dr. Oetker sunt gustoase. Sper să venim și la anul aici”. Au declarat câștigătorii.

Președintele interimar FR Tenis, George Cosac și oficialul Dr. Oetker, Alex Schuster, au servit jucătorii cu pizza Ristorante de la Dr. Oetker.

Peste 80 de jucători din 24 de țări au concurat la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, dotată cu premii de 15.000 de dolari, se dispută în perioada 6-14 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

La acest turneu au concurat, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Franța, Bulgaria, R. Moldova, Ucraina, China, SUA, Spania, Italia, Lituania, Uruguay, Serbia, Macedonia, Ungaria, Chile, Australia, Slovacia, Marea Britanie, Elveția, Georgia, Polonia, Canada.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 a fost Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.

Asociatia Business Media Club