O afacere de succes înseamnă servicii impecabile de la A la Z. Clienții răspund mult mai bine la o afacere echilibrată, care le oferă o experiență plăcută generală, decât la o afacere care își concentrează toată energia doar într-un aspect al business-ului și se mulțumesc cu puțin sau chiar ignoră total altele.

Un astfel de caz este reprezentat de afacerile care investesc toți banii în produse și design-ul magazinului, dar apelează la modalități de transport precare, care uneori chiar pot distruge produsele – fie până ajung la client, fie până clientul ajunge cu ele din magazin până acasă. De aceea ar trebui să te gândești chiar și la pungile pe care le oferi celor care îți trec pragul, pentru a te asigura că se vor putea bucura cu adevărat de achizițiile lor și că nu se vor trezi cu cumpărăturile căzându-le din plasă până ajung acasă!

Pentru acest lucru un simplu set de pungi personalizate poate fi asul din mâneca ta, care să îți crească afacerea în ochii clienților!

Importanța pungilor

Pungile pe care le oferi clienților joacă un rol mai important decât crezi în dezvoltarea afacerii tale. Degeaba excelezi dintr-un punct de vedere, dacă celelalte servicii conexe au o calitate îndoielnică.

Pungile sunt personajul principal al cumpărăturilor, de cele mai multe ori. Mai ales datorită faptului că românii le refolosesc chiar și de zeci de ori. Chiar dacă vin în același magazin, aceștia vor alege să poarte cu ei o pungă pe care au primit-o mai demult din acel loc, mai ales dacă aceasta este încăpătoare și rezistentă. Așa că ar trebui să te gândești serios să investești și în pungi plastic sau pungi biodegradabile de o calitate superioară, pentru a le oferi clienților tăi o experiență a cumpărăturilor completă și de calitate!

Iar acest lucru se aplică indiferent de domeniul în care activează afacerea ta. Atât timp cât vinzi produse fizice va fi întotdeauna nevoie să le oferi clienților pungi pentru a transporta produsele. Și cu cât mai mulțumiți sunt de serviciile tale, cu atât mai des vor refolosi punga primită de la tine și te vor ajuta să te promovezi indirect, expunând imaginea afacerii tale poate chiar către sute de alți oameni!

Tipurile de pungi potrivite pentru afacerea ta

Am stabilit deja că dacă oferi produse fizice ai nevoie neapărată de pungi. Acum, este important și ce pungi folosești în funcție de produsele pe care le oferi și de afacerea pe care o ai.

Dacă ai o afacere care oferă produse mici, precum o farmacie, un plafar sau un magazin de bijuterii, atunci te vei înțelege cel mai bine cu pungi banană.

Pentru afacerile tip supermarket, magazin de haine, poate chiar magazine cu accesorii moto sau auto, atunci pungile tip maieu, cu mânere, sunt exact ceea ce au nevoie clienții tăi! Mai ales că acestea pot susține chiar până la 15 kilograme.

Și să îți mai spunem un secret! Chiar dacă nu oferi produse fizice, s-ar putea să ai uneori nevoie și tu de pungi cu imaginea brand-ului tău! La un eveniment sau o întâlnire importantă s-ar putea să fie chiar un decizie înțeleaptă să le oferi participanților pungi biodegradabile personalizate care să conțină materiale publicitare precum pliante, broșuri sau cărți de vizită. Denotă profesionalism! Cei de la Financial Times au pubilicat recent un articol prin care se evidentia importanta unui brand awareness.

Pungi personalizate

Orice tip de afacere ai și orice fel de pungă ai avea nevoie, acestea pot fi personalizate.

Pungi plastic sau pungi biodegradabile – personalizarea te va ajuta să atragi atenția într-un mod pozitiv și să profiți de încă o modalitate de promovare!

Macheta design-ului pentru imprimare o realizăm noi în mod gratuit. Tu trebuie doar să alegi modelul, logoul sau mesajul pe care le vrei imprimate pe pungile tale. E super simplu să îți aduci afacerea la următorul nivel!

Îți promitem că vei fi mult mai apreciat/ă de clienții tăi odată ce te decizi să investești egal în toate aspectele business-ului tău. Și chiar merită să profiți de avantajele pe care niște ”simple” pungi personalizate ți le pot aduce: clienți mai fericiți, un spațiu publicitar în plus și reclamă gratuită din partea tuturor celor care au cumpărat deja de la tine, deoarece refolosesc pungile rezistente pe care le oferi!