Daca iti plac calatoriile lungi, ai o familie numeroasa, obisnuiesti sa calatoresti cu multe bagaje, inclusiv biciclete pentru plimbari montane, poate fi necesar sa investesti in bare de portbagaj.

Dintr-o data, vei avea mai mult spatiu pentru lucrurile pe care vrei sa le ai asupra ta atunci cand pleci de acasa, cu masina. Nu vei mai fi nevoit sa aglomerezi prea mult interiorul masinii si toti pasagerii vor calatori mai confortabil.

Ce sunt barele de portbagaj?

Cu ajutorul barelor de portbagaj poti transporta usor echipamente de exterior, precum si materiale de bricolaj mai mari, care altfel nu ar incapea in portbagajul masinii. Se monteaza deasupra masinii, in exterior si sunt dispuse paralel. In timp ce unele masini vin deja echipate cu aceste bare de portbagaj, altele se pot cumpara separat.

Ce poti transporta cu ajutorul barelor de portbagaj?

• cutii de marfa, genti, cosuri (portbagaj extra, acoperit)
  • biciclete (cu suport de biciclete)
  • schiuri, snowboard
  • corturi
  • caiac, placa de surf, paddleboard etc.

In functie de ceea ce intentionezi sa transporti pe masina, vei avea nevoie de suportul potrivit (suporti bicicleta, suporti skiuri, caiac etc).

Cum alegi barele de portbagaj marca Tuningro?

Iata cea mai simpla modalitate de a cumpara barele de portbagaj potrivite pentru masina ta. Intra pe site-ul tuningro.ro, mergi in categoria Accesorii Auto Exterior, subcategoria Bare portbagaj, alege marca masinii tale si cauta in lista expusa barele potrivite pentru modelul tau de masina.

O alta varianta ar fi sa folosesti casuta de cautare din partea superioara. Daca ai nevoie de ajutor sau nu gasesti usor barele de portbagaj potrivite pentru masina ta, poti sa suni in call center, pentru a intra in legatura cu un operator. Acesta te va ajuta sa identifici usor barele de portbagaj perfecte pentru masina ta.

La ce sa fii atent cand cumperi barele de portbagaj marca Tuningro?

1. Compatibilitatea.

Acesta este primul criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi. Daca barele pe care le comanzi nu sunt compatibile cu masina ta, de cele mai multe ori va fi aproape imposibil sa le folosesti pentru ca nu se vor potrivit fizic cu acoperisul masinii tale.

2. Caracteristici.

Acestea arata cat de calitative sunt barele de portbagaj pe care poti sa le cumperi. De exemplu: poti sa alegi bare din aluminiu dur, anti-coroziv, bare portbagaj reglabile, cu sistem antifurt si cheie (pentru blocare).

3. Alte detalii.

Cand cumperi barele de portbagaj, iti recomandam sa verifici si daca acestea sunt insotite de instructiuni de montaj, pentru ca instalarea lor sa nu-ti dea batai de cap.

De ce sa cumperi bare de portbagaj marca Tuningro?

• Oferta foarte variata. 99% sanse sa gasesti aici barele de portbagaj perfecte pentru masina ta.
  • Poti identifica usor si rapid barele de portbagaj ideale pentru masina ta.
  • Aici gasesti set de bare complet compus din: cele doua bare transversale, sistem de fixare si instructiuni de montaj.
  • In stoc si bare portbagaj cu sistem antifurt.
  • Barele sunt de calitate, fabricate in general din aluminiu care nu corodeaza, ci rezista foarte bine la intemperii, zapada, ploi si vant.
  • Barele de portbagaj Tuningro sunt usor de instalat.
  • Sunt aprobate TUV si respecta standardele de calitate in domeniu
  • Sunt elegante si foarte practice.

Nu trebuie sa mergi in fiecare iarna la ski sau in fiecare weekend cu bicileta la munte. In realitate, barele de portbagaj sunt atat de versatile, incat nici nu stii cand poti avea nevoie de ele pentru a transporta obiecte voluminoase, echipamente sportive pentru outdoor si alte lucruri care nu incap in portbagajul interior al masinii.

Pentru bare de portbagaj de cea mai buna calitate, vino pe www.tuningro.ro, site-ul RTT Distribution SRL, importator direct accesorii auto.