28.01.2022

Privind finalizarea implementării proiectui finanțat prin Măsura 2 ”Granturi pentru capital de lucru” acordate IMM-urilor, pentru societatea VAN CRIS SRL

VAN CRIS SRL, cu sediul în loc. Fundu Moldovei, nr. 838, județul Suceava, având nr. înregistrare la Registrul Comerțului J33/404/2008, CUI 23429371, anunță finalizarea implementării proiectul cu titlul ”Capital de lucru pentru VAN CRIS SRL” proiect  nr RUE 10312  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020, având contract de finanțare nr. M2-10312 din 03.08.2021.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 03.08.2021-28.01.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a VAN CRIS SRL în contextul depășirii crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 194.112,01 (valoarea totala) din care : 168.793,05 lei grant si 25.318,96 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

VANCEA CRISTIAN