Patru jucători de top au rămas în competiția de la Melbourne cu șanse la trofeu în primul turneu major de tenis al anului 2022. La Australian Open, titlul ar putea ajunge la Rafael Nadal (5 ATP), Matteo Berrettini (7 ATP), Daniil Medvedev (2 ATP) sau Stefanos Tsitsipas (4 ATP).

Vineri se dispută semifinalele: de la ora 5:30, Matteo Berrettini îl va întâlni pe Rafa Nadal, iar după ora 10:30 este programat jocul dintre Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev.

Conform cotelor la pariuri Australian Open afișate de Unibet, favorit la câștigarea turneului este rusul Daniil Medvedev, care are în prezent cotă 1.95. Acesta este urmat de către Rafael Nadal (cota 3.65), Stefanos Tsitsipas (cota 6.00) și Matteo Berrettini (cota 8.25).

Matteo Berrettini - Rafael Nadal: tinerețe vs. experiență

Cu 10 ani mai tânăr decât adversarul său, Matteo Berrettini mizează pe vitalitate, după ce amândoi jucătorii au avut meciuri epuizante: Berrettini a câștigat contra lui Gael Monfils, iar Nadal a trecut greu de Shapovalov – în ambele cazuri în 5 seturi.

Dacă italianul are plus la tinerețe, spaniolul are de partea sa experiența și un palmares fantastic cu 20 de titluri de Grand Slam cucerite de-a lungul carierei. Nadal este favorit (cotă 1.56), dar nu are un avantaj major față de adversarul său – cotă 2.48 pentru Berrettini.

În precedentele 4 meciuri de la Melbourne, jucătorul italian s-a impus în primul set, începând mereu în forță. Astfel, merită atenție cota de 1.75 oferită de Unibet pentru pariul că primul set va avea peste 9.5 game-uri.

Ce șanse are grecul Stefanos Tsitsipas contra lui Daniil Medvedev

Este clar că favoritul întâlnirii dintre Medvedev și Tsitsipas este jucătorul rus, care are cotă 1.42 la victorie, însă grecul – cotă 3.00 – se află într-un moment favorabil. Tocmai și-a egalat performanța de la Australian Open 2021.

Medvedev a jucat finala la ediția de anul trecut, chiar după un meci cu Tsitsipas, și vrea acum să treacă la nivelul superior: câștigarea trofeului. Astfel, ne așteptăm la un meci echilibrat, iar pasionații de pariuri online pot miza pe faptul că partida va avea peste 40.5 game-uri, la o cotă de 1.86 oferită de agenția Unibet.

Reușește Nadal să obțină al 2-lea trofeu AO?

Rafael Nadal a câștigat o singură dată titlul la Australian Open, în urmă cu 13 ani! A mai fost aproape de 4 ori, când a pierdut finalele din anii 2012, 2014, 2017 și 2019. Va reuși succesul în 2022? Poate miza pe experiența sa fantastică și poate forța, chiar dacă nu este favorit.

În aceste condiții, fanii ibericului pot miza la cota 3.65 propusă de Unibet pentru situația în care Nadal câștigă trofeul la Melbourne - ar fi al 21-lea titlu de Grand Slam din cariera sa.

Universul tenisului la Australian Open poate fi vizionat integral la Unibet, unde se pot urmări live meciurile de la Melbourne de pe orice dispozitiv fix sau mobil.

Grație funcției Uniboost, pariorii pot beneficia de câștiguri suplimentare +5% la pariuri live pe tenis. În plus, Unibet oferă și câte un pariu de 25 RON celor care mizează minim 50 RON pe Australian Open.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

.

TIPZOR SRL