KRUK România este o organizaţie pentru care promisiunile se fac pentru a fi respectate. În comunicarea cu clienţiisăi, compania se adresează realist şi oferă soluţii personalizate în funcţie de situaţia financiară a clienţilor, bazându-se pe valori oneste care să dezvolte încrederea. Prin urmare, un mesaj precum "KRUK te ajută în pandemie" este susţinut de acţiuni concrete - de exemplu, prin plata online a datoriilor, o nevoie a clienţilor bifata prin eKRUK.

De altfel, întreaga activitate a companiei se concentrează pe nevoile clienţilor, pentru care se asigură soluţii între cele mai diverse.

Angajamentul de plată răspunde nevoii clientului KRUK de a plăti lunar cât poate

Dintotdeauna, oamenii fac datorii. Fie că discutăm despre bani, produse sau servicii, datoriile trebuie achitate, iar asta este responsabilitatea celor care le fac. Soluţia pentruo datorie nu stă în căutarea răspunsului la întrebarea „după câţi ani se şterg datoriile la bancă?”, ci la identificarea şi stabilirea paşilor care vor duce la stingerea ei.

Pentru neplata datoriilor, mulţi ajung în situaţii de criză. Rău este că nici atunci nu fac acţiuni care să îi scoată din problemele în care singuri au intrat. Niciodată nu este prea târziu - nici măcar pentru a fi responsabil. Chiar şi în cele mai delicate situaţii, se poate negocia cu executorul judecătoresc, încercând să se plăteascădatoria pe cale amiabilă.

Angajamentul de plată care poate fi semnat de clienţii KRUK este de un real ajutor pentru aceştia. Sunt singurii care ştiu cu exactitate ce venituri au şi îşi pot stabili ratele în funcţie de acestea. Acţionând corect şi responsabil, vor ajunge mai uşor la ziua aceea fără datorii. Chiar dacă negocierea cu executorul judecătoresc este o acţiune posibilă, este de dorit să fie evitată, plătindu-se amiabil de la bun început. În fond, cu cât mai puţin stres în plata datoriilor, cu atât mai bine.

Prin eKRUK clienţii pot plăti în siguranţă şi sunt la zi cu informaţii care îi privesc

Pe această platformă clienţii care au dosare KRUK îşi pot crea un cont, care îi va ajuta să preia controlul datoriilor pe care le au, în ideea în care în orice moment pot să acceseze informaţiile referitoare la situaţia acestora. Tot pe această platformă pot să semneze angajamentul de plată – despre care s-a vorbit anterior. Şi, foarte important, prin e-KRUK.ro se bifează şi nevoia oamenilor de a plăti în siguranţă, din orice loc în care au la îndemână un telefon, tabletă, calculator.

Toate aceste avantaje de care beneficiază, fără deosebire, toţi clienţii companiei, îi determină să-şi manifeste mulţumirea pentru serviciile pe care le primesc. Această idee rezultă şi în cadrul sondajelor la care sunt invitaţi să participe, pentru că cei mai mulţi îşi exprimă încrederea în companie:

„KRUK foloseşte un limbaj simplu şi uşor de înţeles”, „compania protejează regulile sociale şi legale conform cărora datoriile trebuie rambursate”, „o companie cu care poţi ajunge la o înţelegere”, „tratează debitorii cu respect, simplifică procesul de ieşire din datorii”.

Astfel de păreri nu pot decât să bucure angajaţii KRUK, care înţeleg cât de important este să găsească cele mai bune soluţii pentru oameni aflaţi într-un impas financiar.