26.01.2022

KARPATEN TURISM SRL anunta finalizarea implementarii proiectului cu titlul ”Capital de lucru pentru KARPATEN TURISM SRL” proiect nr RUE 13162 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul a avut o perioada de derulare de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului / MEAT , respectiv 04.08.2021.

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de sprijinirea financiara in contextul crizei provocate de COVID 19 pentru KARPATEN TURISM SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 682.847,69 LEI (valoarea totala) din care : 593.780,6 lei grant si 89.067,09 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Gheorghe Emil Marginean