Ai achizitionat o noua locuinta, mai mare, mai spatioasa? Sau te muti intr-o alta chirie pentru ca ti-ai schimbat jobul si vrei sa fii mai aproape, sau pur si simplu pentru ca vrei sa louiesti intr-un alt cartier?

Nicio problema. Doar ca intervine problema mutatului de mobila. Da, acea canapea pe care a adus-o cu foarte mare greutate curierul, frigiderul care pare imposibil de scos pe usa, masina de spalat….oh, patul! Practic, toata casa!

Primul pas pentru a muta lucrurile este sa te relaxezi si sa incepi sa analizezi situatia cu calm. Mai apoi, sa apelezi la o firma de mutari mobila din orasul in care locuiesti sau companie de mutari mobila Bucuresti sau mutari mobila Ilfov daca ai nevoie de transport in zona capitalei.

Al doilea pas este sa incepi sa impachetezi toate lucrurile inainte de a le muta. Poti alege cutii diferite, in functie de obiecte, pentru a le putea depista mai usor in noua locuinta.

Stabileste cronologia mutarii

Este foarte important sa stabilesti din timp cand doresti sa faci mutarea si pe ce perioada. Poate nu vrei sa muti toate lucrurile deodata, poate ai nevoie de depozitare temporara pana este finalizata noua locuinta, Indiferent de situatie, contacteaza compania de mutari mobila pentru a stabili toate detaliile cu privire la perioada mutarii.

Stabileste din timp perioada de mutare, deoarece unele perioade din an pot fi mai aglomerate decat altele. Uneori compania de mutari poate fi disponibila in 2 saptamani, alteori in 2 luni.

Impacheteaza fiecare camera individual

Atunci cand incepi sa impachetezi, nu te concentra doar pe o singura camera, cum ar fi bucataria sau livingul. Dimpotriva, impacheteaza obiectele la comun, astfel incat sa poti pune in cutii obiecte potrivite ca dimensiune.

Eticheteaza fiecare cutie pe lateral sau in partea de sus a cutiei, folosind un marker vizibil. In acest sens, despachetarea va fi cu mult mai usoara si vei stii exact cutiile si obiectele care se afla in ea.

Nu folosi niciodata cutii de la sticlele de bauturi sau din magazinele alimentare. Acestea nu sunt resistente si nu sustin greutatea articolelor. Mai mult, ambalarea va fi destul de dificila din cauza dimensiunilor.

In timpul ambalarii, trebuie sa evaluezi corect dimensiunea si greutatea obiectelor de impachetat, pentru a alege ambalajul potrivit. Obiectele mari nu trebuie puse in cutii.

In sfarsit, evita dezordinea din imprejurimi, pentru a facilita ambalarea sim uta doar obiectele absolut necesare in noua locuinta.  Daca nu doresti sa faci asta, poti lasa ambalarea pe mana profesionistilor. Personalul companiei de mutari mobila au toate ustensilele necesare, de la cutii de transportare, banda de ambalare, hartie sau folie pentru protectie si multe altele.

Cere oferta pe www.relocat.ro.

S.C SMART CAMPAIGN  ADVERTISING SRL