PNSA a asistat Pavăl Holding, vehiculul de investiții controlat de fondatorii Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească, cu privire la achiziția proiectului de birouri Dacia One dezvoltat de Grupul ATENOR, într-o tranzacție de 50 de milioane de euro.

Proiectul Dacia One este un complex de birouri pre-închiriat integral și include o clădire istorică renovată (1.500 mp) și o clădire de birouri Clasa A (13.500 mp), ambele situate în centrul Bucureștiului.

PNSA a acordat consultanță juridică pe parcursul întregului proces de achiziție, de la discuțiile inițiale privind structurarea tranzacției, asistență în procesul de due diligence tehnic și juridic, pregătirea și negocierea documentației tranzacției, până la semnare și închidere.

Echipa PNSA a fost coordonată de Valentin Creața (Avocat Asociat) împreună cu Ela Marin (Avocat Colaborator Coordonator), Cristiana Blei (Avocat Colaborator Senior) și Avocații Colaboratori Diana Enache și Ioana Lazăr. Consultanța fiscală a fost asigurată de PNSA Tax, coordonată de Raluca Rusu (Consultant Fiscal Asociat) împreună cu Andrada Pleș (Manager Senior) și Andreea Codrea (Consultant Senior).

Grupul Dedeman este un client tradițional al Popovici Nițu Stoica & Asociații, fiind implicați în numeroase tranzacții ale anului în perioada recentă, inclusiv cu privire la: (i) parteneriatul cu Element Invest Partners pentru Eli Park 1; (ii) achiziția proiectelor The Bridge II și The Bridge III; (iii) achiziția proiectului The Office; (iv) înființarea Equiliant Capital, un fond de investiții pentru IMM-uri; precum și (v) achiziția proiectului The Bridge I.