Mutarea mobilierului atunci cand vine vorba de schimbarea sediului companiei tale sau cea in care lucrezi, este o reala provocare si, cu siguranta, o sarcina destul de dificila. Insa lucrurile devin mult mai simple acum decat erau in urma cu cativa ani, datorita existentei companiilor de mutari sedii Ilfov, mutari firme Bucuresti si mutari firme Ilfov.

Aminteste-ti, chiar daca initial primul gand ar fi sa economisesti, profesionistii unei companii de mutari sedii si mutari firme au toate instrumentele necesare si absolut esentiale pentru a muta tot mobilierul greu. Da, unii angajati au incercat sa mute singuri mobila si ghici ce? S-au ales cu grave dureri de spate, pentru care au avut nevoie de concediu medical.

Da, poate fi foarte periculos sa muti mobila unui sediu de firm afara ajutor profesional. Nu poti transporta o canapea grea de la etajul 5 la parter si, probabil, nu ai un camion la indemana. Sunteti firma de IT, nu de transporturi!

In schimb, compania de mutari sedii dispun de toate cele necesare – de la personal profesionist si atent instruit, diverse insturmente pentru a facilita transportul mobilei, masini speciale, pana la spatii de depozitare.

Fara indoiala poti face rost de masina de transport, scripete sau alte ustensile necesare. Dar nu poti face rost de o echipa de oameni bine pregatiti. Nu uita, este mai rentabil sa apelezi la o firma de transport mobila pentru mutari sedii firme decat sa te chinui singur! Iata cum sa actionezi eficient:

Creeaza si evalueaza planul de mutare fima

Pentru a putea muta mobila grea, trebuie sa organizezi totul pana in cel mai mic detaliu. Se va dovedi util atat pentru tine cat si pentru firma de mutari. Pregateste o lista cu mobilierul pe care trebuie sa il muti si care sunt primele obiecte de mutat. In general, obiectele grele trebuie asezate in spatele camionului si in lateral, pentru a echilibra sarcina.

Pentru a muta in siguranta mobila, profesionistii folosesc diverse ustensile de mutare, precum: curele reglabile pentru a ajuta la ridicare, glisoare pentru mobila, carucioare pentru transport, scripeti, costum adecvat pentru personal si tehnicile adecvate pentru o mutare fara griji.

Nu conteaza ca este vorba de a muta o intreaga cladire cu 100 de birouri, imprimante, canapele si tot mobilierul necesar sau un simplu birou, compania de mutari va efectua tranzitia cu acelasi profesionalism si seriozitate.

Cere oferta pe www.sprintmove.ro

S.C SMART CAMPAIGN  ADVERTISING SRL