Data 25.01.2022

Lansarea proiectului „Dezvoltarea sustenabilă a V.I.S. PRINT SRL prin diversificarea activităților

V.I.S. PRINT SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Dezvoltarea sustenabilă a V.I.S. PRINT SRL prin diversificarea activităților”, cod SMIS 134218, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1- ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.377.707,74 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 924.990,08 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie: creșterea competitivității societății prin introducerea în portofoliu a noi activități economice, în speță lucrări de pregătire și amenajare a terenului, prin achiziția de utilaje și echipamente de ultimă generație, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.

Obiectivul specific al proiectului vizează:

OS 1 Atragerea de noi clienți pentru întreprinderea V.I.S. PRINT SRL prin achiziționarea de noi echipamente tehnologice în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanțare;

OS 2 Creșterea profitabilității societății și a nivelului cifrei de afaceri în termen de 12 luni de la finalizarea perioadei de implementare prin prestarea de noi servicii, respectiv lucrări de pregătire a terenului;

OS 3 Dezvoltarea capitalului uman al societății prin înființarea a 3 noi locuri de muncă, dintre care unul destinat persoanelor din categorii defavorizate până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului.

Echipamentele și dotările ce vor fi achiziționate prin prezentul proiect deservesc activitatea economică dezvoltată prin proiect, respectiv lucrări de pregătire a terenului, conform cod CAEN 4312.

Durata de implementare a proiectului este de 38 luni (01.10.2019-30.11.2022).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: municipiul Vaslui, Str Călugăreni, nr. 240, județul Vaslui, România, telefon: 0726371557, e-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României