Data 25.01.2022

Finalizarea proiectului „Consolidarea afacerii pentru societatea Agile Business Consulting SRL prin extinderea ariei de servicii”

S.C. AGILE BUSINESS CONSULTING S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul “Consolidarea afacerii pentru societatea Agile Business Consulting SRL prin extinderea ariei de servicii”, cod MySMIS 119541, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.209.855,96 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională de 899.732,76 lei.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit creșterea competitivității economice a societății AGILE BUSINESS CONSULTING S.R.L. prin investitii in echipamente specifice ce vor conduce la diversificarea activitatii societatii și dezvoltarea capacității umane prin înființarea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate, în termen 12 luni de la primirea finanțării nerambursabile.

Obiectivele specifice ale proiectului au vizat:

• Intarirea capacitatii de prestare a serviciilor pentru societatea AGILE BUSINESS CONSULTING S.R.L. prin achizitia de echipamente tehnologice si utilarea spatiului de birou de la punctul de lucru din Municipiul Tulcea, Judetul Tulcea in vederea desfasurarii activitatilor specifice de editare si postproductie a materialelor video;
  • Cresterea profitabilitatii societații AGILE BUSINESS CONSULTING S.R.L. prin diversificarea activitații curente a societații ca urmare a implementarii proiectului de investiții propus în termen de 12 luni în Muncipiul Tulcea, Județul Tulcea si prin crearea unui nou loc de munca destinat unei persoane care apartine unui grup vulnerabil.

La finalul implementării proiectului au fost atinse următoarele rezultate:

• achiziția de echipamente (patruzeci și șase de stații de randare, o rampă mobilă persoane cu dizabilități, un sistem de colectare selectivă, un sistem energie regenerabilă);
  • crearea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate și menținerea celor existente;
  • diseminarea proiectului.

Proiectul a contribuit în mod direct și indirect la dezvoltarea Regiunii de Dezvoltare Sud-Est prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea sectorului de servicii IT prin introducerea în piața locală a echipamentelor performante și de actualitate tehnologică.

Durata de implementare a proiectului a fost de 34 luni (01.02.2019-30.11.2021).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Municipiul Tulcea, Str. Gazelei, Nr. 12, judetul Tulcea, România, telefon: 031 0800 885, e-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.