COD GALBEN: 26-01-2022 ora 23 Intre 23:00 si 02:00 se va semnala ploaie și burniță care local vor depune polei in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin, Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 26-01-2022 ora 23 Intre 23:00 si 02:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 80...90 km/h, ninsoare viscolită și zăpadă visolită, ce determină scăderea vizibilității in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 26-01-2022 ora 22 Intre 22:00 si 02:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 90...100 km/h, spulberând zăpada in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara;

Când înlocuim Plasele de insecte / Plasele de ţânţari?

Plasele împotriva insectelor se montează de regulă odată cu termopanele. Sunt şi cazuri când le putem monta şi mai târziu, dacă nu ne putem descurca în lupta cu ţânţarii şi cu insectele din timpul verii. Plasele odată montate vor proteja şi geamurile, vor ţine departe orice insecte, se curăţa simplu şi se întreţin uşor, se pot da jos, dacă sunt mobile, cu balamale, pentru curăţare şi depozitare.

După o perioadă de câteva luni sau ani aceste   plase tantari sau plase insecte, mai general spus, s-ar putea să se deterioreze, apar şi defecte, plasa se poate sparge, îşi poate pierde din eficienţă. Înlocuirea plaselor se realizează pe loc, după ce le-am comandat. Chemăm firma care se ocupă de producerea lor, se măsoară plasele existente şi se realizează altele de o calitate mult mai bună. Profilul lor poate fi din PVC sau din aluminiu, le putem monta foarte bine şi dacă avem rulouri exterioare la ferestre termopan și, uneori, la usi termopan. În cazul unor rulouri deja montate se va ţine cont şi de modelul acestora şi de tipul plasei anterioare pentru a nu exista probleme de compatibilitate şi de spaţiere, de funcţionare. E de preferat să le avem la interior montate dacă vrem totuşi să avem rulouri care nu vor avea nicio problemă în timp. Orice fel de plase vom alege ele se vor monta direct pe profilele de tamplarie pvc şi vom avea nevoie de ajutor din partea unor profesionişti, cu experienţă în geamuri termopan şi profile termopan.

Preţurile pentru reparaţii termopane şi confecţionare şi montaj termopane Bucuresti sunt influenţate de distanţele până la adresele unde se va lucra efectiv. Se vor efectua deplasări pentru măsurători, pentru montaj, transportul e inclus în preţ, şi montajul, şi măsurătorile, dar influenţează preţul final. Calculatorul nostru de preţuri din on-line va ajuta la stabilirea unor preţuri estimative fără TVA pentru profilele pvc Rehau, Salamander sau Gealan şi va fi simplu de folosit. Se introduc date despre ferestre şi uşi, canaturi, număr de camere, se stabilesc culorile, tipuri de ferestre şi de uşi, tipuri de închideri şi deschideri şi cu un click se află pe loc preţul de bază şi preţul redus în funcţie de profil. La fel se poate proceda și cu un calculator de preturi rulouri exterioare. Dacă la o reparație a ferestrelor termopan nu este nimic de înlocuit și durează foarte puține este evident că distanța va influența aproape decisiv prețul.

Când lucrările sunt la 100-200 km de Bucureşti vor fi preţuri finale mai mari, dacă lucrările vor fi în Bucureşti preţurile vor fi mai mici. Se mai adaugă şi jaluzele exterioare comandate şi de montat, cu mecanisme speciale şi deja preţul creşte şi mai mult. Accesorii vor influenţa preţul final pentru că au nevoie de producţie şi de montaj profesionist.

Prețurile pentru plase anti-insecte diferă în funcție de tipul lor: plase fixe, plase tantari rulou sau plase mobile.

Scenarii în care putem să ne gândim la înlocuirea unor plase ţânţari, plase insecte în general

Când e recomandat să înlocuim plasele anti-insecte? Dacă avem plase mai vechi de cinci sau zece ani care nu se mai închid bine, se deschid cu greutate, e complicat de întreţinut deja le vom înlocui. Le vom înlocui rapid şi atunci când plasele sunt rupte, când nu mai sunt deloc eficiente şi lasă insectele să intre în casă.

Schimbarea plaselor va fi recomandată şi în situaţia în care vrei să schimbi tâmplăria cu totul şi plasele de tantari vechi nu se vor mai potrivi. De asemenea, dacă ţi-ai propus să modernizezi locuinţa şi vrei ceva mai deosebit vei avea la dispoziţie o mulţime de modele de plase anti insecte, anti tantari, in special aşa că le poţi înlocui imediat. Te vei gândi la înlocuire şi atunci când vrei mai multă eficientă şi un design mai interesant pentru locuinţa ta, când te-ai hotărât că vrei plase tantari ontate pe interior sau că vrei rulouri exterioare.

​​​​​​​

Preţurile pentru plasele tantari le afli ușor și nu ai nevoie de ajutorul unui calculator termopane,  o aplicaţie on-line simplă, care îţi va pune la dispoziţie pe loc toate preţurile pentru configuraţiile dorite şi pentru plase, vei găsi termopane ieftine din câteva click-uri. Vei completa cu atenţie detalii tehnice precum înălţime, lăţime, culoare, sticla şi tratamente, materiale, deschideri, profil, număr de ochiuri ramă tâmplărie şi vei genera preţurile imediat. Le compari cum doreşti, soliciţi şi oferte de preţ foarte uşor în baza lor. Cu un astfel de calculator virtual vei putea lua cele mai bune decizii bazate pe estimări corecte şi obiective şi vei şti care  termopane se încadrează în bugetul tău.

Ene Sandu

Total Blitz București