COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

De ani de zile, am vazut cultura agitatiei fiind glorificata si ma frustreaza. Ideea de a castiga respect prin suprasolicitare nu este sanatoasa.

Doar ca nu este in calitate de proprietar de mica afacere, inteleg pe deplin cuvantul agitatie.Dar, ca fiinte umane, avem limite, asa ca sugerez ca trebuie sa fim intentionati cu modul in care ne grabim.

Este foarte important sa muncesti inteligent si ceea ce faci sa conteze si sa ajute atat colegii cat si firma. Apeleaza la tot felul de aplicatii gratuite de pe internet pentru a nu depune efort decat in momentele care merita. De xemplu, utilizeaza calculator tva indiferent ce cota i se aplica.

Atinge echilibrul

Daca muncesti prea mult, nu numai ca nu petreci suficient timp cu prietenii si familia, dar si rapiti oportunitatile de a prelua proiecte care sa-ti beneficieze cariera pe termen lung. Burnout-ul este real, la fel si nevoia corpului tau de somn si ingrijire de sine.

Somnul este un lucru magic. Un studiu realizat in 2018 de Academia Americana de Medicina a Somnului a constatat ca cei care au raportat ca au avut 5 pana la 6 ore au experimentat o pierdere de productivitate cu 19% mai mare, iar cei care au dormit mai putin de 5 ore au experimentat o pierdere de productivitate cu 29% mai mare in comparatie cu cei care in mod regulat. am dormit 7-8 ore.

Descopera-ti fluxul

Vei observa ca exista diferite niveluri de stres si flux in munca si viata ta. Nu este vorba de a gasi un echilibru perfect intre cele doua, ci mai degraba de a gasi locul perfect pentru tine. Trebuie sa intelegi ce te face sa infloresti si ce te epuizeaza, astfel incat sa-ti poti planifica zilele si proiectele si in consecinta.

Planificarea buna si observarea a ceea ce va place va va permite sa va orientati timpul liber si cariera catre proiecte si invataminte care va lumineaza. Este important ca pentru munca depusa sa primesti remuneratia cuvenita. Pentru a vedea cum te incadrezi intra pe calculator salariu si vizualizati grila de salarii in care sunt incadrati colegii din aceasi breasla.

Faceti pauza pentru relaxare

Cand muncesti prea mult, ratezi nuantele lumii care conteaza cel mai mult pentru tine. Poti vedea un apus de soare frumos si nici macar sa nu-l observi daca te epuizezi pentru a termina un proiect la serviciu. Dimpotriva, atunci cand incetezi sa lucrezi atat de mult, ai timp sa te bucuri de micile placeri ale vietii, sa te reincarci si sa fii prezent pentru oamenii din viata ta.

Exista atat de multe lucruri si oameni uimitoare in lume, dar trebuie sa te uiti in sus de pe ecran pentru a vedea totul. Pentru persoanele creative fara indoiala ca munca devine mai interesanta atunci cand imi iau timp sa ma plimb si sa explorez lumea din jurul meu.

Date de contact: https://calculator-salariu.net/