COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

21.10.2021

Capital de lucru acordat PEEL OFF SRL

PEEL OFF SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Capital de lucru pentru PEEL OFF SRL” proiect  nr RUE16285 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului / MEAT, respectiv 24.09.2021.

Obiectivul proiectului îlreprezintă sprijinirea asigurarea capitalului de lucru pentru PEEL OFF SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 250.769,46 LEI (valoarea totala) din care : 218.060,4 lei grant si 32.709,06 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

ENGSTER ARTHUR-IOAN