COD GALBEN: 05-12-2021 ora 10 Intre 05 decembrie, ora 20 – 06 decembrie, ora 08 se va semnala ninsori și intensificări ale vântului

București, 22 octombrie 2021Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităților locale din București, în lupta împotriva COVID 19 și pune la dispoziția Primăriei Sectorului 3 un spațiu de vaccinare, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan.

Centrul de vaccinare este deschis publicului începând de astăzi, 22 octombrie și va funcționa zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar accesul se va putea face fără o programare prealabilă. Persoanele care doresc să se imunizeze sau să primească doza booster trebuie doar să prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate/pașaport).

Centrul de vaccinare este amplasat la etajul 2, în proximitatea cinematografului și a zonei food court din București Mall-Vitan. Tipul de vaccin folosit este Pfizer BioNTech. Dozele vor fi administrate de personal calificat, asigurat de Primăria Sector 3.

Astfel, cei care vin la cumpărături în București Mall-Vitan sau care tranzitează zona au posibilitatea să se vaccineze rapid și simplu.

Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul  comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup. Deschiderea centrului de vaccinare din incinta București Mall-Vitan este o nouă inițiativă sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Direcției de Sănătate Publică locală, dar și pe https://vaccinare-covid.gov.ro/, #ROVACCINARE - platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID 19.

Despre Anchor Grup

Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, Anchor Grup și-a început activitatea în România acum mai mult de două decenii. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall - Vitan, urmat de Plaza România. În incinta acestuia din urmă, Anchor Grup a deschis cinematograful Movieplex, care le-a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D.

În plus, investițiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, care dispune de peste 200 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residences – cu peste 300 de apartamente aflate în trei imobile - este proiectul în dezvoltare al companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices și, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație MallDova.