COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

Tablourile motivaționale au devenit foarte la modă de la un timp, iar din ce în ce mai mulți antreprenori și oameni de afaceri își decorează biroul cu un tablou de genul. Desigur, nu merge chiar orice, deoarece mesajul trebuie să fie destul de subtil, dar totuși să aibă acea putere de motivare, care să te împingă să mergi mai departe și să perseverezi în carieră.

De când cu pandemia, din ce în ce mai multe companii s-au reorientat către sistemul de lucru remote, deoarece este avantajos atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Lucrul de acasă are multe beneficii, însă și câteva dezavantaje, printre care dificultatea de a te concentra, atunci când ești în mediul tău de relaxare, cum s-ar spune.

Ei bine, aici intervine tabloul canvas motivațional. Atunci când lucrezi de acasă, îți lipsește acel surplus motivațional de care ai parte la birou. Pur și simplu, devine mai greu să fii atent la muncă, sau să te dedici cum trebuie, așa că ai nevoie de puțină motivație extra.

Un citat bine ales face cât o mie de colegi.

Ei bine, vorba vine. Desigur, e greu să înlocuiești elementul social, însă atunci când ești la serviciu, înconjurat de oameni care și ei au venit să facă treabă, parcă e mai ușor să muncești.

Un tablou canvas motivațional îți reamintește de ce faci munca asta, de la bun început. Mai mult, acesta îți amintește de goal-urile tale palpabile în domeniu, un factor foarte important în motivarea angajaților, așa cum știe orice angajator.

„It's lonely at the top. That's why a Lamborghini has 2 seats, and a bus has 50,” spune unul din tablourile canvas Tablofy, și pe buna dreptate. Altul te încurajează discret cu „Success Is Built On Failure”. Pentru că știm și noi cât de greu poate fi uneori să continui să-ți faci treaba și să-ți urmezi țelurile în carieră. Un tablou canvas motivațional face cât o mică echipă de suporteri dedicați, mai ales că-i acolo în fiecare zi, atât în timpul acelui apel interminabil cu echipa, cât și când primești o mărire de salariu!

O pată de culoare care inspiră energie.

Mai mult, o altă dificultate des întâlnită în lucrul de acasă este găsirea energiei. Normal că nu prea ai chef să lucrezi atunci când Netflix-ul îți face cu ochiul și ești încă în pijamale. De aceea, experții în design interior recomandă să adaugi o pată de culoare în spațiul dedicat muncii. Un tablou viu colorat te trezește de dimineață și face ca munca să nu pară chiar atât de grea și nepotrivită. Te înveselește atunci când e nevoie și-ți amintește că nu mai e mult, în acele ore ce par interminabile la lucru.

Pentru a-ți spori propria productivitate, e foarte important ca spațiul în care lucrezi să-ți fie pe plac. Așa că fie că te atrage un citat motivațional, sau un tablou canvas plin de culori, pune-te la decorat! Îți vei mulțumi la următoarea ședință care nu se mai termină!

Date de contact:
contact@tablofy.ro