COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

• Vrei tu să fii freelancer?
  • Habar nu ai că se lucrează 12 h pe zi!

Atât eu cât și tu, dragă cititor, am auzit din popor afirmația conform căreia, dacă vrei să începi să lucrezi în freelancing, să te pregătești să nu mai ai viață personală, socială, adică, pe scurt, să lucrezi câte 12-16 h/zi  dacă vrei să și câștigi pe măsură. Ce dovedește acest lucru? Că oamenii care transmit aceste informații trăiesc într-o singură dimensiune, fără dorința de a ieși din bula lor și de a analiza multiplele posibilități care se găsesc pe piața IT.

Băieții de la Libertate.init() ne ajută să iesim din gândirea total greșită unde venitul este necesar să fie direct proporțional cu numărul de ore lucrate, adică cu cât consumi mai mult timp, cu atât câștigi mai bine. Total greșit. Secretul este schimbarea contextului. Mai exact, haide să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi să nu mai apelezi la firmele locale pentru un job sau pentru colaborări, ci să țintești mult mai sus, spre un client internațional. Ca freelancer în IT ai posibilitatea să alegi și să abordezi pe oricine ți se pare că îți poate oferi un proiect care să îți aducă bani, dar să lucrezi la el în mod eficient. Cum faci asta?

Prin abilitățile de comunicare, vânzare și negociere care sunt cruciale în cariera ta de freelancer, dar mai ales în schimbarea contextului. Prin faptul că activezi într-o piață internațională ai posibilitatea să-ți păstrezi timpul de muncă în ore rezonabile, sau chiar să scadă, în timp ce veniturile vor crește. Ce bine sună asta! Da, pentru că deși este freelancing, tu nu vei lucra singur, o să intri în echipe de developeri unde munca va fi împărțită, iar timpul va scădea considerabil. În plus, să nu mai vorbim de programul care poate fi cât de flexibil vrei tu, poți să lucrezi în orice parte a zilei simți tu că ești productiv, fără să mai depinzi de ședințe sau orare fixe.

Așadar, dacă ești programator este crucial să nu rămâi în această dimensiune unică, posibilitățile pe piața internațională sunt multiple, poți să ai câte proiecte vrei tu, libertate și flexibilitate. Timpul muncit nu este egal cu veniturile și nici nu trebuie să devină, de aceea avem nevoie de freelancing, pentru că gestionarea timpului și a veniturilor să depindă de noi, de fiecare în parte.

Dacă vrei să înveți cum să te vinzi pe piața internațională ca și programator, cum să comunici și să abordezi clienții, programează un call de consultanță gratuită cu cei de la https://libertateinit.ro.

Și nu uita, timpul nu înseamnă bani!

Brandion Agency