COD GALBEN: 05-12-2021 ora 10 Intre 05 decembrie, ora 20 – 06 decembrie, ora 08 se va semnala ninsori și intensificări ale vântului

18.10.2021

Finalizare proiect ”Cerere finanțare capital de lucru Travel Matters”

TRAVEL MATTERS SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Cerere finanțare capital de lucru Travel Matters” proiect nr. RUE 8720 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se încadrează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 26.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea companiei TRAVEL MATTERS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 192.856,90 lei (valoarea totală) din care: 167.701,65  lei grant și 25.155,25 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Voitovici, Vladimir

https://www.travelmatters.ro, vladimir.voitovici@travelmatters.ro, 031.438.18.53