COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 - 65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 02-12-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h și trecător 70-75 km/h in Județul Sibiu;

Odată cu dezvoltarea managementului, afacerilor și a diverselor idei de implementare a proiectelor tot mai inovatoare, mulți dintre noi ne dorim să ținem pasul. Să avem propria afacere, să nu mai depindem de alte companii, să devenim ceea ce ne dorim  și bineînțeles să avem și profit. Pentru a avea o afacere independentă este necesar ca mai întâi să depinzi de anumite instituții publice care, din păcate, îngreunează procesul de dezvoltare mai mult decât ar fi necesar.
În planul obținerii de energie electrică propunerea cea mai viabilă pentru ca ideea ta de afacere să se dezvolte independent, indiferent de locație, este utilizarea panourilor solare ca alternativă la rețeaua publică de energie. Unul dintre cele mai importante avantaje este că funcționarea afacerii tale nu va depinde de un furnizor de energie, prin urmare poți folosi panourile unde dorești tu.

Ai o fermă, o cabană de închiriat, o seră în mijlocul câmpului sau orice altă idee de afacere care stagnează din pricina lipsei de curent în zona respectivă? Acum acest aspect nu mai reprezintă un impediment.

Care este procesul prin care este produsă energia electrică?

Panourile solare utilizează radiația solară prin intermediul celulelor cu siciliu care captează și absorb lumina și căldura soarelui, iar ulterior după ce sunt transformate, le eliberează sub formă de energie termică. Chiar dacă ți se pare ireal, soarele furnizează o putere de 1kW/mp

Atunci când strălucește și atunci cand condițiile climatice sunt favorabile, soarele furnizeaza o putere de 1 kW/mp, energie care poate fi folosită pentru încălzirea spațiilor și pentru producerea curentului care permite iluminarea și funcționarea diverselor aparate necesare afacerii tale.

Avantajele utilizări panourilor solare pentru producerea de energie electrică

Pe lângă cele două avantaje considerate cele mai importante și anume: utilizarea unei resurse inepuizabile - soarele- pentru producerea de energie, dar și posibilitatea de a fi montate oriunde, indiferent dacă în zonă este posibilă racordarea la rețeaua publică de energie sau nu, sistemele fotovoltaice vin și cu alte avantaje:

• Costuri scăzute. Este necesară doar o investiție inițială pentru ca mai apoi să uiți de costuri extra și de facturi lunare, pentru că razele soarelui sunt o resursă gratuită și inepuizabilă;
  • Instalarea sistemului de acest tip se face ușor de către furnizori și cel mai important, pot fi amplasate în funcție de nevoi, pe un acoperiș sau pur și simplu în câmp deschis;
  • Indiferent dacă ai o pasiune pentru ocrotirea mediului sau pur și simplu, îți pasă, este necesar să știi că panourile solare nu poluează mediul în comparație cu combustibilii fosili;
  • Panourile au o durată de viață de peste 20 de ani și nu implică o întreținere complicată;

Lista poate continua la nesfârșit, însă dacă ai nevoie de informații suplimentare, detalii sau chiar ești convins că afacerea ta și-a găsit energia ideală, echipa Carpat Energy te poate ajuta cu absolut tot ce ai nevoie. Cu profesionalism,  transparență și un număr mare de clienți mulțumiți, te așteaptă să oferi afacerii tale independența de care are nevoie: https://carpatenergy.ro/.

Brandion Agency