COD GALBEN: 27-11-2021 ora 22 Intre 22:00 si 02:00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Harghita; COD GALBEN: 27-11-2021 ora 19 Intre 19:40 si 23:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Dolj;

15.10.2021

Finalizare implementare a masurii „Granturi pentru  capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma ORNELLA MICALACA SRL

ORNELLA MICALACA SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Capital de lucru ORNELLA MICALCA SRL” proiect  nr. RUE 6418 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 16.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea ORNELLA MICALACA SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 129.546,465 lei (valoarea totala) din care : 112.649,10 lei grant si 16.897,365 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Nume, prenume: Adrian Marius Tivadaru