COD GALBEN: 27-11-2021 ora 23 Intre 23:00 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Dolj; COD GALBEN: 27-11-2021 ora 22 Intre 22:00 si 02:00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Harghita;

WEALTH HOUSE S.R.L. a finalizat la data de 09.10.2021 implementarea proiectului finanțat prin masura „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” in conformitate cu prevederile schemei de ajutor de stat instituita prin Ordonanta de urgenta nr.130 din 31 iulie 2020, privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Valoare grant (RON): 84.343,95

Valoare cofinanțare (RON): 12.651,5925

Durată implementare: maxim 180 zile calculate din momentul plăţii

Locația implementării: Prahova, localitatea Ploiesti, Blv. Bucuresti, nr. 2F

Contract de finantare numarul: M2-6815 din 07.04.2021

Proiectul este cofinantat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA prin PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETIVITATE, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Furnizorul ajutorului de stat este Ministerul Fondurilor Europene (MFE), iar masura este implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA)in parteneriat cu Agenţiile pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) si Serviciul de Telecominicatii Speci-ale (STS), în conformitate cuprevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 si ale Hotararii Guvernului nr.44/2020 privind organizarea si functiona-rea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, cu completările şi modi-ficările ulterioare.

Date de contact beneficiar:

Denumire firmă: WEALTH HOUSE SRL

Adresă: Prahova, localitatea Ploiesti, Blv. Bucuresti, nr. 2F