COD GALBEN: 16-10-2021 ora 10 Intre 16 octombrie, ora 10 – 17 octombrie, ora 08 se va semnala ploi însemnate cantitativ

În ultimul timp a crescut numărul oamenilor care apelează la o firma de curatenie pentru a-și pune la punct locuința. Motivele pentru care oamenii optează pentru astfel de servicii sunt multiple: nu au răbdare pentru a acorda o atenție mare detaliilor și curățării fiecărui colț din locuință, sunt prea obosiți sau nu au timpul necesar pentru a se ocupa de curățenie. Există totuși câteva mituri legate de aceste servicii care îi pot determina pe oameni să reflecte mai mult sau chiar să renunțe la această opțiune. Iată care sunt acestea:

1. ”Serviciile profesionale de curățenie au un preț ridicat.”

Majoritatea oamenilor care cred că serviciile practicate de o firmă de curățenie au un preț ridicat. Hai să vedem cum stau de fapt lucrurile în realitate și ce costuri ai în momentul în care vrei să te ocupi de curățenie pe cont propriu. Vorbim în primul rând de timp pentru că timpul este una dintre cele mai prețioase resurse pe care le avem – ești sigur că vrei să pierzi minim 2-3 ore curățând întreaga locuință? Spunem 2-3 ore în cazul cel mai bun, cu toții știm că o curățenie generală poate dura chiar și o zi întreagă dacă nu ai echipamentele necesare și produse de calitate. Ca să îți evaluezi deci costul unei curățenii generale a locuinței trebuie să iei în considerare atât timpul pierdut, cât și produsele și echipamentele pe care trebuie să le cumperi pentru a fi eficient. După ce termini, cu siguranță vei fi obosit (poate și nervos) și nu îți va mai rămâne energie pentru activitățile preferate. Să nu mai vorbim de faptul că s-ar putea să abandonezi rapid această activitate, mai ales dacă nu o faci cu plăcere.

Să vedem și ce primești dacă optezi pentru servicii profesionale de curățenie: curățare în detaliu a casei cu echipamente și soluții profesionale, timp liber pentru hobby-urile tale. Și acum nu mai rămâne altceva de făcut decât să te întrebi: merită să plătești pentru serviciile unei firme de curățenie?

1. ”Curățenia realizată este una superficială. Eu o fac mai bine.”

Am întâlnit clienți care erau sceptici cu privire la calitatea serviciilor oferite de Go Clean. Unii dintre ei au avut experiențe neplăcute cu alte firme de curățenie mai puțin serioase, alții nu mai apelaseră niciodată la astfel de servicii și totuși aveau această preconcepție.

În spatele firmei noastre de curățenie stau oameni dedicați, care iubesc să facă curățenie. Pare greu de crezut, dar este adevărat – există și oameni care iubesc să vadă totul curățat în cel mai mic detaliu și să lase în urma lor un spațiu strălucitor și igienizat. Iată câteva exemple de activități pe care le facem la o curățenie generală și pe care majoritatea oamenilor uită să le facă atunci când se ocupă de curățarea casei pe cont propriu: ștergem praful de pe lustre, plante și tablouri, curățăm pânzele de păianjen (chiar și pe cele mai greu accesibile), spălăm ramele geamurilor, curățăm tocurile și mânerele, curățăm caloriferele.

Serviciile profesionale de curățenie te ajută să economisești timp și bani și să te bucuri de o locuință ce strălucește de curățenie. Este de ajuns să optezi pentru o curățenie generală a casei o dată pe lună, și în restul timpului să menții lucrurile în ordine. Vei vedea că traiul într-o casă curată și igienizată este mult mai confortabil și practic. Așa că, nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de noi pentru a-ți curăța locuința în cel mai mic detaliu!

www.globalcode.ro