Lansarea noilor device-uri iPhone 13 si iPhone 13 Pro a fost deja programata de catre compania americana Apple, fanii din intreaga lume asteptand cu mare interes aparitia noilor modele de telefoane, mai ales ca sunt anuntate cateva schimbari destul de interesante pentru intreaga serie la care americanii lucreaza de ceva vreme.

Noile smatphone-uri de la Apple vor fi disponibile in curand si la noi in tara si cu siguranta pentru o perioada indelungata de timp, vor fi si cele mai performante de pe piata.

Ce trebuie sa stiti pe scurt in legatura cu disponibilitatea, este faptul ca trebuie sa accesati Quickmobile.ro, pentru ca aici veti putea gasi la precomanda in premiera in Romania, cele mai noi modele de telefoane mobile inteligente Apple, la preturi extrem de avantajoase.

Exista mai multe noutati cu privire la imbunatatirile aduse fata de vechea generatie. Imbunatatirile exista si se aplica pe toate planurile, atat din punct de vedere hardware cat si software, inclusiv in ceea ce priveste aspectul exterior. Terminalele ar trebui sa fie disponibile cu breton redesenta - mai îngust, grosime crescută, baterii mai mari dar si cu stabilizarea Sensor Shift disponibile si pe alte modele decat cel Pro Max, cum s-a intamplat pentru vechea generatie de smartphone-uri.

Altfel spus, printre noutatile cele mai importante ale seriei iPhone 13 se numara un nou procesor, o noua camera, un ecran mai performant, o paleta noua si foarte diversificata de culori, existand inclusiv zvonul cu privire la un 1 TB de spatiu de stocare, impreuna cu alte modificari pe care clientii le asteapta de foarte multa vreme deja.

Printre alte specificatii importante ale noilor device-uri Apple, numaram un sistem Face ID care a beneficiat de un upgrade superior si despre care se poate spune ca functioneaza fara probleme inclusiv in momentul in care vom purta masca, un nou procesor de ultima generatie Apple A15, ecrane de cea mai buna calitate care sunt disponibile cu rate de refresh de 120 Hz si inclusiv tehnologia ProMotion si lista poate continua.

Daca in urma cu un an, lansarea iPhone-ului 12 a fost amanata din pricina pandemiei si a avut loc tocmai in octombrie, anul acesta compania americana revine la traditia si de curand a confirmat un eveniment oficial in care noile device-uri vor fi prezentate in data de 14 septembrie. Discutam totusi despre un eveniment care se va desfasura online, eveniment in cadrul caruia nu doar ca vom putea vedea noul iPhone 13, dar vom avea un prim contact digitan si cu noul Apple Watch Series 7.

Cu siguranta noile smartphone-uri de la Apple vor fi cu adevarat spectaculoase din toate punctele de vedere si chiar daca o sa avem un design asemanator cu vechile generatii, desing-ul este totusi o amprenta personala a fiecarui producator. Mai important decat un design extrem de reusit precum iPhone obisnuieste sa ofere in general, este tot ceea ce gasim sub carcasa. Partea de hardware si software face toata treaba minunata pentru noi si asigura performante maxime indiferent de situatie.

In cazul in care va numarati printre cei care doresc achizitionarea unora din primele modele de noi smartphone-uri Apple, sunteti invitati sa accesati Quickmobile unde in cel mai scurt timp veti gasi la precomanda si in premiera in Romania aceste noi telefoane mobile inteligente.

In plus, nu uitati sa intrati in programul de afiliere Quickmobile.ro pentru a beneficia de mai multe avantaje.

Marius Călugăru

www.blogatu.ro