In ultimii ani, dealerii auto au propus tot mai multe formule alternative pentru achizitia unei masini. Toate aceste forme de plata au starnit curiozitatea consumatorilor. Dintre acestea, cea mai populara este leasingul auto.

Leasingul auto este solutia ideala pentru cei care nu doresc sa achizitioneze o masina cu plata integrala, care schimba frecvent masinile si carora le este convenabila o plata lunara fixa.

Leasingul auto este o formula contractuala alternativa la achizitia unei masini cu plata integrala, in care viitorul proprietar da un avans iar diferenta de plata o va achita in rate fixe lunare, pe o perioada contractuala stabilita, de obicei intre 3 si 5 ani. La finalul perioadei contractuale, masina apartine proprietarului.

Pe perioada contractuala, dupa minim 1 an de contract conform legislatiei in vigoare, contractul de leasing auto poate fi vandut unei terte persoane sau masina poate fi inapoiata dealerului auto. Desigur, cu calculele aferente.

Exista pe piata numeroase oferte auto de la companii private in ceea ce priveste leasingul auto. Nu exista tarif prestabilit, deoarece acesta variaza de la un model la altul al masinii, de valoarea, anul si dotarile masinii, de contravaloarea avansului si de perioada contractuala. Pentru a defini un cost estimativ, exista insa calculator de leasing auto, care te ajuta sa estimezi costurile unui contract, in functie de masina dorita.

De ce sa optezi pentru finantare prin leasing auto

Sunt o multime de avantaje, printre care enumeram cele mai importante:

• Simplificarea bilantului;
  • Reducerea timpului de achizitie;
  • Riscul valorii reziduale este transferat companiei de leasing;
  • Fara costuri suplimentare pentru intretinere si reparatii;
  • Mobilitate avansata
  • Inlocuirea masinii in caz de accident sau avarii;
  • Consultanta permanenta personalizata;
  • Planificare cash-flow prin rata fixa lunara, pe intreaga perioada contractuala;

Leasing247.ro este o echipa dinamica, profesionista si capabila sa va ofere solutia optima de finantare in functie de critetiile avute. Cu o vasta experienta in vanzarea masinilor, oferim garantia de a achizitiona o masina de calitate ce indeplineste criteriile dorite, indiferent ca vorbim de o masina noua sau second hand. Este o agentie auto flexibila, eficienta, care te va ajuta cu cea mai mare incredere sa beneficiezi de cea mai interesanta masina dorita, obtinand-o printr-un contract de leasing auto doar cu buletinul.

Date de contact: https://leasing247.ro/ , contact@leasing247.ro