Laptisorul de matca are multe proprietati cosmetice si nu este o coincidenta faptul ca, din cele mai vechi timpuri, a fost considerat un adevarat elixir al tineretii vesnice.

De fapt, datorita continului ridicat de flavonoide, vitamine (E, D si B5), laptisorul de matca are proprietarea de a oferi elasticitate si catifelare pielii.

In plus, prin stimularea productiei de naturale de colagen, laptisorul de matca reduce ridurile si previne aparitia acestora, tonifiaza, hidrateaza si revitalizeaza pielea.

Crema apidava antirid este un produs natural pe baza de miere, laptisor de matca, si extract de salcam este recomandata pentru tenurile uscate si mixte, predispuse imbatranirii premature si pentru prevenirea formarii ridurilor.

Crema apidava cu laptisor de matca, pe langa faptul ca are proprietati nutritive importante si este un produs anti-imbatranire 100% natural, stimuleaza metabolismul celular epidermic, previne senescenta pielii, imbunatateste hidratarea si elasticitatea pielii.

Aceasta crema antirid contine ingrediente ce sunt antioxidanti biologici, deoarece creste productia de colagen si imbunatateste trofismul pielii prin contracararea semnelor imbatranirii.

In special datorita laptisorului de matca, crema apidava confera elasticitate pielii, facand-o neteda si moale, excelenta pentru reducerea liniilor fine si a ridurilor. Este, de asemenea, eficienta in ingrijirea pielii, fiind potrivita si pentru tenul acneic si gras.

SMART CAMPAIGN  ADVERTISING SRL