PLEUROM INTERNATIONAL SRL anunta finalizarea implementarii proiectului cu titlul ”Capital de lucru pentru PLEUROM INTERNATIONAL SRL” proiect nr RUE 8634 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul a avut o perioada de derulare de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 05.04.2021.

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de sprijinirea financiara in contextul crizei provocate de COVID 19 pentru PLEUROM INTERNATIONAL SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 226,454.3775 LEI (valoarea totala) din care : 196916.85 lei grant si 29537.5275 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact:

PAVEL VICTORIA