Companiile și proprietarii lor nu au o sarcină ușoară atunci când caută birouri adecvate de închiriat. În zilele noastre, a cunoaște oferta de birouri de inchiriat Brasov și a alege spațiul de birou ideal care se potrivește companiei și angajaților săi timp de cel puțin câțiva ani nu este deloc simplu.

Deoarece aceasta este o decizie atât de importantă, cei care decid asupra alegerii noilor birouri ar trebui să își pună câteva întrebări fundamentale și să nu se grăbească cu nimic. Aceasta este singura modalitate de a alege birourile ideale.

În articolul următor, vei primi sfaturi cu privire la ce trebuie luat în considerare foarte bine înainte de a căuta spații adecvate și ce întrebări ar trebui cu siguranță să îți adresezi. Dacă ai câteva momente libere și nu este nevoie să te deplasezi câteva zile, este bine să aloci timpul necesar acestei sarcini. Aceasta este o decizie importantă de luat în considerare.

În principiu, acestea sunt câteva dintre principalele întrebări la care trebuie răspuns la început:

• Cum ar trebui să arate birourile tale ideale și cum ești obișnuit să lucrezi?
  • Care sunt planurile companiei pentru viitor, vei crește, te vei extinde pe noi piețe?
  • Deci, ce anume cauți, în ce locație, pentru câte persoane, cât de mari să fie birourile, de când și pentru cât timp ai nevoie de spații?
  • De ce te muți, trebuie să te muți și de ce ai ales această locație specială?
  • Unde vei căuta birouri, cine te va ajuta în acest sens și vrei să plătești un comision pentru mediere?
  • Care este suma maximă pe care ai fi dispus să o plătești pentru închiriere sau merită să cumperi imediat un birou?

Cum să găsești și să alegi un birou adecvat și ce intermediar să alegi?

După ce ai răspuns la principalele întrebări și ai decis să cauți un birou de închiriat, ar trebui să te concentrezi în primul rând pe agenții / agenții imobiliare / intermediari de renume care au mai mulți ani de istorie pe piața imobiliară din orașele mari și au o gamă largă de birouri de închiriat și te vor ajuta în cel mai bun caz fără un comision.

Dar cum să găsești o astfel de companie? Poți să încerci agenția Activ Property Services, care îndeplinește toate punctele de mai sus sau să folosești Google, unde datorită recenziilor companiilor (până la 5 stele de aur) pe care le primesc de la clienții lor, vei avea o idee clară despre calitatea muncii lor.

Unde să cauți și să alegi birouri de închiriat în orașele mari?

În plus, un broker profesionist ar trebui să își poată întreba corect clientul despre cerințele sale. Și ai ajuns din nou la aceste întrebări.

Brokerul trebuie să ceară bine și la finalul interviului trebuie să aibă o idee clară despre exact ce cauți și de ce . În special, el nu ar trebui să subestimeze întrebarea de ce. Aceasta este singura modalitate de a obține informațiile necesare pentru direcționarea corectă a cererii și de a găsi birouri de inchiriat Constanta, Timișoara,  București sau Brașov de vis, care să răspundă nevoilor tale principale.

Odată ce știi răspunsurile la toate întrebările și te gândești cu atenție la ceea ce cauți de fapt, nu mai aștepta, alege o agenție de consultanță care te va ajuta. Dacă ți-ai făcut temele și știi exact ce cauți și de ce, nu vei face o greșeală și vei găsi birourile potrivite pentru închiriere într-un timp scurt.

Digital Metrics SRL