Stilul este o chestiune de gust. Nu se datorează urmăririi tendințelor modei, ci descoperirii unui stil personal, deschis noilor idei și schimbări, bine gândit, în concordanță cu viața de zi cu zi și, în cele din urmă, confortabil. În acest sens, designerii în fashion oferă fashionistelor și doamnelor care doresc să iasă în evidență, câteva sfaturi pentru a rămâne elegante.

Cunoașterea propriului corp

Poate părea evident, dar este fundamental ca fiecare femeie să-şi cunoască formele și imperfecțiunile corpului ei pentru a se îmbrăca bine. Înțelegerea corectă a ceea ce arată bine și ce nu, ajută la găsirea stilului și hainelor perfecte care subliniază avantajele și reduc la minimum defectele corpului.

Descoperirea punctelor forte

În loc să se concentreze asupra punctelor forte ale celor din jur, o femeie trebuie mai întâi să-şi recunoască și să accentueze propriile puncte forte. De exemplu, dacă este minionă, trebuie să poarte haine și accesorii care alungesc silueta - dacă are coapse largi - sandale din piele cu tocuri înalte și fuste cu talie înaltă. Evidențierea curbelor este un lucru bun, atâta timp cât nu se exagerează.

Alegerea  propriului stil și liber la improvizaţii

O persoană este sic, atunci când se simte bine în pielea ei. Alegerea propriului stil ar trebui să fie spontană, iar hainele pe care o femeie le poartă trebuie să o facă să se simtă încrezătoare şi frumoasă în pielea ei.

Cu cât stilul ales este mai curat și mai simplu, cu atât va fi mai ușor pentru o doamnă să improvizeze pentru a-şi lăsa propria amprenta. Acest lucru se va întâmpla atunci când foloseşte haine și accesorii care nu sunt în deplină conformitate cu stilul adoptat, dar care o fac să se simtă bine.

Negru mereu la modă

Negrul este clasicul atemporal care nu se demodează niciodată. Un element negru în ţinuta unei doamne, cum ar fi o haină, o jachetă, o rochie sau o pereche de sandale cu toc, poate salva oricând orice situație și se poate adapta oricărui stil ales. Eleganța nu se exprimă în purtarea hainelor formale, ci în capacitatea de a purta orice, într-o anumită combinație și cu o anumită ocazie.

Geanta potrivită poate crea un look complet

Nu trebuie alese ore în șir cămăși, fuste și pantofi pentru a forma împreună aspectul elegant perfect. Cu geanta potrivită, doamnele pot paria pe un aspect discret și simplu, deoarece acest accesoriu important și eficient, poate crea un look complet.

Combinarea culorilor complementare

Combinarea culorilor complementare este cea mai simplă modalitate de a obține un aspect șic fără prea mult efort. De exemplu, culoarea corpului în combinație cu roz pastel și fucsia sunt culori complementare perfecte, care pot crea cu ușurință un frumos efect irizat.

Investiție în pantofi de culoare bej - nude

Pantofii de culoare nude alungesc silueta. Alegerea unui astfel de model, cu un număr minim de decorațiuni se pretează în aproape orice stil și pentru orice ocazie.

În concluzie

Cel mai important pas către atingerea eleganței este ca lucrurile să fie făcute fără efort, astfel încât să pară ceva natural, ca un mod de viață.

Digital Metrics SRL