COD GALBEN: 26-07-2021 ora 10 Intre 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate se va semnala 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate

În data de 26 octombrie 2021 va debuta la Brașov ”Săptămâna Geodeziei Românești” (SGR), cea mai importantă manifestare a comunității profesionale din domeniul geodezic, organizată de către Uniunea Geodezilor din România (UGR). Anul acesta gazda noastră va fi Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Evenimentul se va desfășura în Aula ”Sergiu T. Chiriachesu”, în apropierea centrului civic al Brașovului.

Tema conferinței internaționale de anul acesta va fi "Smart surveying solutions for sustainable development", iar pe parcursul a 4 zile sunt așteptați peste 200 de participanți, specialiși în domeniul geodeziei, cadre universitare, din țară și din străinătate, să participe activ la cele 6 sesiuni tehnice și cele două mese rotunde, toate abordând subiecte de interes pentru comunitatea geodezică. Printre invitații speciali ai evenimentului se numără reprezentanții ai Federației Internaționale a Geodezilor (FIG), Consiliul European al Geodezilor (CLGE), dar și ai Agenției Naționale de Cadastru șu Publicitate Imobiliară și Asociației Patronale din Cadastru, Geodezie șui Cartografie.

În cea de-a doua zi a conferinței, 28 octombie, 2021, va avea loc Consiliul Național al UGR, la care sunt așteptați să participle, pe langă membri Biroului Executiv și Președinții Comisiilor UGR, și toții președinții Asociațiilor Locale ale Uniunii.

Începând încă din prima zi a lucrărilor conferinței va fi ianugurată Expoziția tehnică, unde sunt deja anunțate companii care furnizează servicii profesionale în domeniu.

Și anul acesta, ca și în anii trecuți, în organizarea evenimentului, UGR are alături sponsori precum Heveco, Gauss, Corne&Cornel Topoexim, Top Geocart, Geoter Proiect, Toposurvey. Alți sponsori tradiționali sunt așteptați să se alăture în organizarea cu succes, la înalte standarde calitative, a celei de-a doua ediții a ”Săptămânii Geodeziei Românești”.

Programul evenimentului și alte detalii organizatorice disponibile la data prezentei, se regăsesc la adresa web  www.sgr.ugr.ro.

Media: Revista Construcțiilor, Transilvania 365, Agerpres, Administratie.ro, Global Manager