COD GALBEN: 04-08-2021 ora 10 Intre 4, 5 august se va semnala disconfort termic ridicat COD GALBEN: 04-08-2021 ora 10 Intre 04 august, ora 12:00 – 05 august, ora 06:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:50 si 20:15 se va semnala local - averse torențiale ce vor cumula 35...45 l/mp, vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice in Județul Iaşi; COD PORTOCALIU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:45 si 19:30 se va semnala vijelie, frecvente descărcări electrice, izolat grindină, averse torențiale ce vor cumula 25...30 l/mp in Județul Constanta; COD PORTOCALIU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:40 si 19:40 se va semnala local - averse torențiale ce vor cumula 35...45 l/mp, vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice in Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD ROSU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:35 si 19:10 se va semnala vijelie cu rafale de peste 90...100 km/h, grindină, descărcări electrice frecvente, averse torențiale ce vor cumula 25...35 l/mp in Județul Bacău, Județul Neamţ; COD ROSU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:30 si 19:10 se va semnala vijelie cu rafale de peste 90...100 km/h, grindină, descărcări electrice frecvente, averse torențiale ce vor cumula 25...35 l/mp. in Județul Iaşi; COD PORTOCALIU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:25 si 19:30 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35...40 l/mp, vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice in Județul Bacău; COD PORTOCALIU: 04-08-2021 ora 18 Intre 18:10 si 19:10 se va semnala averse torențiale ce vor cumula 35...40 l/mp, vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice in Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Iaşi;

Planificarea unei petreceri nu este o sarcina usoara si, din acest motiv, am alcatuit o lista pe care o poti folosi ca referinta la selectarea articolelor pentru petrecere. Exista cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi si cateva produse pe care trebuie sa le achizitionezi pentru a te asigura ca vei avea o petrecerre reusita. Daca ai selectat deja tema petrecerii, dispui de un strop de creativitate si te ghidezi dupa o lista bine pusa la punct, cu siguranta vei reusi sa organizezi o petrecere asa cum iti doresti.

Decoratiuni pentru petrecere

Orice locatie poate fi transformata in spatiul ideal de petrecere cu ajutorul decoratiunilor potrivite. Alege banere, ghirlande, lumini, baloane, recuzita foto, perdele si ornamente pentru mese in functie de tema petrecerii tale si decoreaza intreaga locatie dupa bunul plac. Chiar si cele mai simple decoratiuni pot schimba in totalitate aspectul unei incaperi.

Decoratiunile sunt foarte importante deoarece ajuta invitatii sa intre in spiritul petrecerii inca de la inceput. In plus, sunt foarte amuzante, scot in evidenta tema petrecerii si completeaza perfect orice poza. Decoratiunile sunt printre cele mai populare articole pentru petrecere si nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta.

Accesorii pentru masa

Fetele de masa, farfuriile, tacamurile si paharele nu trebuie sa lipseasca, in mod evident, de la nicio petrecere. Stii deja ca ai nevoie de aceste articole, insa problema apare atunci cand trebuie sa alegi produsele potrivite, care sa fie in ton cu tema petrecerii. Din fericire, in magazinul online poti gasi o gama variata de astfel de articole de petrecere, simple, colorate, cu personaje sau cu mesaje speciale.

De la fete de masa cu cele mai indragite personaje ale copiilor, pana la farfurii in forma de stea, accesoriile pentru masa reprezinta una dintre cele mai simple metode de a-ti surprinde invitatii si a realiza cele mai reusite decoruri. Fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere de burlacite sau un eveniment important, ai la dispozitie o gama bogata de accesorii pentru masa in diverse culori si forme: farfurii aniversare, pahare decorate cu diverse modele si mesaje, servetele colorate, lumanari aniversare, tacamuri sau paie interesante. Cu putina imaginatie si rabdare, poti realiza din cele mai simple accesorii un decor care sa surprinda invitatii, atat in cadrul petrecerilor pentru copii, cat si a celor pentru adulti.

Kituri pentru o petrecere ideala

Atunci cand timpul nu este prietenul tau si multitudinea de articole pentru petrecere iti ingreuneaza alegerile, poti alege un kit care sa contina cele mai populare articole. Aceste kituri pentru petrecere au fost special concepute pentru cele mai importante ocazii din viata si contin toate accesoriile de care ai nevoie pentru o petrecere reusita. Baloanele, coifurile, ghirlandele, farfuriile, paiele, paharele si chiar confettiile colorate nu vor lipsi de la petrecerea ta sau a micutului tau, chiar daca nu ai avut timp sa te ocupi in detaliu de intreaga organizare. Pentru a realiza un decor complet in cel mai scurt timp, opteaza pentru kituri pentru petrecere cu tematica.

S.C. Complete Web Solutions S.R.L.