COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie, ora 13:00 – 31 iulie, ora 23:00 se va semnala vijelii puternice, grindină, averse torențiale COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:40 si 16:40 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Gorj, Județul Gorj, Județul Vâlcea, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:25 si 16:30 se va semnala averse ce vor cumula peste 20...30 l/mp, vijelii, descărcări electrice, grindină. in Județul Vaslui; COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:25 si 16:30 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină in Județul Braşov, Județul Braşov; COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:00 si 16:00 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Hunedoara, Județul Hunedoara;

În perioada 10 Mai – 30 Iunie, ca parte a acțiunilor dedicate pacienților, în Farmaciile partenere Benefica se desfășoară o campanie cu premii atractive pentru pacienți. Pe baza bonurilor în valoare de cel puțin 39 de lei care conțin suplimente alimentare, dispozitive medicale sau produse cosmetice, pacienții pot câștiga peste 1000 de premii pe loc, în farmacii, sau prin tragere la sorți.

Programul Benefica, dezvoltat de Farmexim, oferă know-how, consultanță strategică, servicii și acțiuni de fidelizare a pacienților, cu scopul de a crește valoarea și oportunitățile de dezvoltare pentru comunitatea farmaciilor independente. În cei patru ani de implementare, rețeaua farmaciilor Benefica a ajuns la 196 de societăți parteneri contractuali Benefica, însumând 508 de farmacii cu acoperire națională.

Farmaciile aflate în parteneriatul Benefica au fost susținute prin: campanii dedicate pacienților desfășurate în farmacii, campanii de promovare în media și social media, traininguri și cursuri online, strategii financiare și administrative.

’Pandemia ne-a arătat cât de importante sunt unitatea și cooperarea, iar feed-backul oferit de partenerii noștri ne-a reconfirmat că dezvoltăm programul Benefica în direcția corectă și că parteneriatul nostru a fost extrem de folositor farmaciilor independente participante în această perioadă. În 2020 acestea au putut beneficia de campanii de promovare, precum și de soluții și servicii personalizate, în funcție de nevoile farmaciilor și ale comunităților de pacienți din jurul acestora’’, a arătat Sebastian Ring, Managing Director Farmexim.

Pentru 2021, obiectivul Farmexim este de a consolida programul Benefica:

Țintim să devenim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate și să acționăm ca un liant între industria farmaceutică și pacienți. Contextul generat de pandemie a evidențiat că farmacia joacă un rol foarte important în consilierea pacienților și că este adeseori primul facilitator de sănătate între pacient și restul arhitecturii sanitare. Programul Benefica servește acestui deziderat de a crea un ecosistem de servicii, informații și produse farmaceutice la cel mai înalt standard, care să aibă în centru grija pentru pacient’’, a mai adăugat Sebastian Ring.

Sub umbrela Farmacie parteneră Benefica, vizibilitatea farmaciei crește prin acțiunile dedicate, organizate și promovate către pacienți, aducând astfel valoare serviciilor farmaciei independente. Pacienții pot identifica deja signalistica Farmacie parteneră Benefica în peste 315 farmacii independente din toată țara.

www.farmaciilebenefica.ro