COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie, ora 13:00 – 31 iulie, ora 23:00 se va semnala vijelii puternice, grindină, averse torențiale COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:40 si 16:40 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Gorj, Județul Gorj, Județul Vâlcea, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:25 si 16:30 se va semnala averse ce vor cumula peste 20...30 l/mp, vijelii, descărcări electrice, grindină. in Județul Vaslui; COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:25 si 16:30 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină in Județul Braşov, Județul Braşov; COD ROSU: 31-07-2021 ora 15 Intre 15:00 si 16:00 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Hunedoara, Județul Hunedoara;

Data: 25.06.2021

Finalizarea proiectului „Îmbunătățirea competitivității firmei ELI&FAB INTERNAȚIONAL EXPRESS S.R.L. prin achiziționarea unor echipamente inovatoare”

ELI&FAB INTERNAȚIONAL EXPRESS S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „Îmbunătățirea competitivității firmei ELI&FAB INTERNAȚIONAL EXPRESS S.R.L. prin achiziționarea unor echipamente inovatoare”, cod MySMIS 119491, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 ITI – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de creșterea competitivității societății ELI&FAB INTERNAȚIONAL EXPRESS S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

1. Creșterea numărului de locuri de muncă prin angajarea a 3 persoane până la sfârșitul perioadei de implementare;

2. Dezvoltarea și sporirea competitivității societății prin achiziționarea a 3 echipamente necesare prestării de noi servicii până la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.

Rezultatele proiectului sunt:

- 3 locuri de muncă înființate;

- 3 echipamente achiziționate.

Valoarea totală a proiectului este de 901.370,54 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 652.413,28 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii:

- Au fost create 3 locuri de muncă;

- Bugetul de Stat va încasa sume mai mari provenite din activitatea desfășurată de beneficiar.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la:

Persoană de contact: Iftimoaie Daniel

Funcție: Administrator

Tel: 0745.408.099

Fax: -

E-mail: iftimoaie2015@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.