COD GALBEN: 26-07-2021 ora 10 Intre 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate se va semnala 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate

ANUNT FINALIZARE PROIECT

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

THAI BUSINESS SRL

THAI BUSINESS SRL cu sediul în Str. Sirenelor, nr 49-55, București, a finalizat începând cu date de 15.06.2021 proiectul '' Granturi pentru capital de lucru acordat beneficiarilor IMM-urilor '', în baza Contractului de finanțare Nr. M2 -504 din 16.12.2020, încheiat cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului, BUCUREȘTI

Obiectul contractului îl  reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere și a documentației anexe, prin măsură "Granturi pentru capital de lucru", implementat de către economia MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.130 / 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar dinferulitate 2014-20, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completări și modificări ulterioare.

Rezultate în urma impelementării proiectului:  Beneficiarul THAI BUSINESS SRL trebuie s ă m ențină sau suplimentar numărului de angajați există la data înscrierii electronice pentru o perioadă de minimum 6 luni de la momentul plăulutui ajanciaranță.

Valoare proiect: 127724.0025 RON

Valoare grant nerambursabil : 111064.35 RON
Valoare cofinanțare : 16659.6525 RON

Data inceperii proiectului: 16.12.2020

Data finalizării proiectului: 16.06.2021

Locația de implementare a proiectului  este situată în România, oras București, Bulverdul Vasile Milea street, nr 4.

PROIECTUL ESTE COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemic COVID-19, Prioritatea de investigații 3d - Sprijină urilea regional și de a se angaja în procesele.

Date de contact pentru a beneficia:

THAI BUSINESS SRL

Valentin Ghita