COD PORTOCALIU: 30-07-2021 ora 10 Intre 30 iulie – 01 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD GALBEN: 30-07-2021 ora 10 Intre 30 iulie, ora 13:00 – 30 iulie, ora 21:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD GALBEN: 30-07-2021 ora 19 Intre 19:30 si 20:30 se va semnala averse ce vor cumula 25-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului in Județul Covasna; COD PORTOCALIU: 30-07-2021 ora 19 Intre 19:15 si 20:00 se va semnala averse ce vor cumula peste 35...40 l/mp, grindină, intensificări ale vântului, descărcări electrice in Județul Suceava; COD GALBEN: 30-07-2021 ora 19 Intre 19:05 si 20:00 se va semnala averse ce vor depăși 25...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni in Județul Prahova; COD GALBEN: 30-07-2021 ora 19 Intre 19:00 si 20:00 se va semnala averse ce vor cumula peste 25...35 l/mp, grindină, intensificări ale vântului, descărcări electrice in Județul Suceava;

ANUNT FINALIZARE PROIECT

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

INOXART STYLE S.R.L.

INOXART STYLE S.R.L anunta finalizarea proiectul cu titlul ”INOX” proiect  nr RUE 2911 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maximum 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 17.12.2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea firmei INOXART STYLE S.R.L prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 195834,42lei (valoarea totala) din care : 170290.8 lei grant si 25543.62 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de Contact

Persoană de contact: