COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

În contextul desfășurării celui mai așteptat eveniment sportiv al verii, Campionatul European de Fotbal EURO 2020, agenția de pariuri online Unibet a lansat o campanie cu premii excelente. Astfel, biletele de pariuri plasate pe EURO 2020 cu miza minimă 25 RON generează în mod automat tichete la cele 51 de trageri la sorți aferente fiecărui meci de la turneul final, cu premii în valoare totală de 5.000.000 RON, adică peste 1.000.000 EURO.

Fiecare extragere din campania Unibet pentru EURO 2020 oferă 10 premii egale celor mai norocoși clienți. Sunt eligibile în campanie pariurile simple sau multiple, pre-meci, live sau chiar și antepost în valoare de minim 25 RON pe orice meci de la Campionatul European, începând cu cele din grupe. Startul EURO 2020 este programat vineri 11 iunie 2021.

Conform regulamentului campaniei, fiecare 25 RON pariați pe un meci specific aduc un tichet pentru extragerea cu premii asociată cu respectivul meci. În plus, pentru biletele multiple cu miza de minim 25 RON, se alocă un tichet pentru fiecare meci inclus pe cuponul de pariere. Dincolo de aceste beneficii, fiecare tichet aduce unul extra pentru Marea Extragere de la final (10 premii a câte 50.000 RON fiecare). Orice participant poate aduna mai multe tichete, pe măsură ce pariază online pe unibet.ro, pe meciurile de la EURO 2020.

"Dacă pariezi 25 RON pe un singur meci, atunci obții 2 tichete: unul pentru extragerea cu premii a acelui meci și unul pentru Marea Extragerea de la finala Campionatului European. Dacă plasezi un pariu multiplu de 50 RON pe 2 meciuri, atunci obții 6 tichete: 2 pentru fiecare meci de pe cuponul de pariere și 2 pentru Marea Extragerea de la finala Campionatului European", se specifică în regulamentul campaniei Unibet.

Demn de subliniat este faptul că se pot aloca tichete pentru extragerea finală chiar și pentru pariurile (minim 25 RON) pe opțiuni care nu are legătură cu niciun meci în mod specific, dar care se referă tot la EURO 2020 (cum ar fi de exemplu Cel mai bun marcator al competiției, Câștigător competiție etc.). Atât pariurile pre-meci, cât și cele live sunt eligibile pentru această ofertă. Nu există o cotă minimă, însă cei care închid un pariu cu Cash Out anulează generarea tichetului la meciul respectiv.

Clienții unibet.ro sau cei ce își creează cont în această perioadă trebuie să opteze în mod formal pentru campanie, pentru a obține tichete la tragerile la sorți.

Iată ce premii extra pot fi câștigate la tragerile la sorți programate la finalul celor 51 de partide de la Euro 2020:

• Meciurile din grupe: 75.000 RON per meci / 7.500 RON per câștigător

• Optimi de finală: 75.000 RON per meci / 7.500 RON per câștigător

• Sferturi de finală: 150.000 RON per meci / 15.000 RON per câștigător

• Semi-finale: 300.000 RON per meci / 30.000 RON per câștigător

• Finală: 500.000 RON / 50.000 RON per câștigător

La Unibet sunt disponibile chiar și peste 600 de opțiuni de pariere / meci la EURO 2020. Astfel, dincolo de clasicele 1x2, amatorii de pariuri au de ales dintr-o ofertă foarte complexă, pe măsura evenimentului. Se pot plasa, de asemenea, pariuri pe diverse piețe legate de turneu, așa cum sunt secțiunile Cel mai bun marcator sau Cel mai bun tânăr jucător.

Pentru fiecare echipă participantă la turneul final, se pot alege inclusiv pariuri pe clasare în primele 2 sau în primele 4. Astfel, un pariu pe faptul că Franța termină cel puțin pe locul 4 are cotă 2.35 acum pe unibet.ro. Desigur, cotele se vor modifica pe măsură ce acțiunea se desfășoară la Campionatul European de Fotbal EURO 2020.

Tipzor SRL