COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

11.06.2021

”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Societatea Axum Recycling SRL, În calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Granturi pentru capital de lucru”, cod proiect 67, finanţat prin schema de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Autoritatea de Management este Ministerul Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: AIMMAIPE

Valoarea totală a proiectului este de  834813.75 lei din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 725925 lei.

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Durata de implementare a proiectului este de 180 zile, în perioada 12/9/2020 – 6/7/2021.

Date de contact beneficiar:

Adresa: Municipiul Câmpia Turzii, Str. LAMINORIŞTILOR, Nr. 208A, Judet Cluj

Reprezentant legal : CĂCIULAT FLORIN /

BUŢURCA MIHAI

Tel. : 0743978053

Email: info@pensionmilexim.ro

www.imm.gov.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Publicat de Brandion Agency