Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Surprizele care ne așteaptă la Iași, în perioada 2-6 iunie

 

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești și primul mare eveniment cu public organizat în România în 2021, debutează miercuri, 2 iunie 2021, la Iași. RCW este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), având drept principali parteneri Primăria Municipiului Iași și Palas.

 

O serie impresionantă de concerte, festivaluri de modă, film, arte vizuale și arhitectură, precum și concursuri, târguri, expoziții, conferințe, workshop-uri și petreceri vor muta la Iași, în perioada 2 – 6 iunie, arta, creativitatea și distracția. Capitala Moldovei va găzdui festivalurile Romanian Fashion Week, Architecture, Musicalling, Expo (in)Between, Moldova Film Festival, Visual Arts, House of influencers, VegFest și altele.  Programul RCW: https://romaniancreativeweek.ro/full-schedule/

 

Surprizele Romanian Fashion Week

 

 

Printre cele mai așteptate momente din cadrul RCW sunt show-urile Romanian Fashion Week. Cel mai cunoscut și longeviv eveniment dedicat industriei modei românești, Romanian Fashion Week revine la Iași după 11 ani și reunește designeri români tineri, dar și consacrați. Prezentările de modă vor putea fi urmărite atât live, în grădinile Palas, cât și online, spectacolele fiind transmise pe canalul de YouTube al evenimentului.

 

Smaranda Almășan, Venera Arapu, Lucian Broscățean, Ioana Ciolacu, Mihaela Glăvan, Jolidon, Murmur, Andrea Tincu, Irina Schrotter sunt designerii consacrați care și-au anunțat prezența la ediția din acest an a Romanian Fashion Week.

 

Expoziții și târguri de fashion


Suntem într-un moment în care Moda a trebuit, după câteva luni de pauză, să își pună oficial niște întrebări pe care până acum le-a cam ocolit, începând cu cele mai simple: care mai este rolul Modei în 2021? Despre ce ne mai vorbește ea și despre ce își mai doresc consumatorii să audă? Este mai importantă emoția sau eticheta?

 

Sunt răspunsuri esențiale pentru o industrie care încearcă să își regăsească locul pe harta noastră. Și, în funcție de răspunsurile pe care le găsește, o să poată să evolueze în direcția corectă.

 

Momentan, Moda este suspendată undeva în timp, între două lumi. S-a întâmplat ceva fascinant: moda este acum atât trecut, prezent, cât și viitor. Are valoare doar în momentul în care citiți aceste rânduri. Este strict o reflexie a modului în care Pandemia ne-a schimbat felul în care nu doar ne raportăm la Modă, ci și la noi înșine.

 

Expoziția „Right Here, Right Now” punctează exact acest moment istoric în Moda românească. Ne vorbește despre cum suntem noi acum, ce iubim acum și cum ne dorim să mai arătăm. Este mai mult despre o realitate imediată asumată decât despre un trecut aparent perfect și un viitor incert. Este o trecere în revistă a unor minți creative care ne face să înțelegem, până la urmă, și care sunt răspunsurile corecte la întrebările de mai sus. Expoziția „Right Here, Right Now” va fi găzduită de Palatul Culturii/Atrium.

 

Totodată, Romanian Fashion Week va lansa, în premieră la Iași, POP UP Creative collective powered by UniCredit Bank, primul târg de modă și de accesorii dedicat tuturor iubitorilor de design românesc. POP UP va avea loc în zilele de 4, 5 și 6 iunie, în Sala Atrium a Palas Mall, între orele 10.00 și 22.00.

 

Curatorul Romanian Fashion Week este Ovidiu Buta, stilist și jurnalist de modă.

 

Detalii despre Romanian Fashion Week: https://romaniancreativeweek.ro/fashion/

 

Programul prezentărilor de modă: https://romaniancreativeweek.ro/full-schedule/program-rfw21/

* În funcție de condițiile meteo, programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate în timp util.

 

 

 

Concerte și o tabără, la Musicalling

 

Prima ediție a Musicalling, festivalul de muzică organizat în cadrul RCW, va aduce la Iași nouă artiști: Nosfe, Bruja, Dl Goe, Tobi Ibitoye, Jean Gavril, Valeria Stoica, Christian Eberhard, Amuly și Manuel Riva. Concertele vor putea fi urmărite atât live, în locațiile partenere din Ansamblul Palas Mall – grădinile Palas, Miraval, Tribeca și Czech In, cât și online, pe canalul de YouTube al RCW.

 

Tot în cadrul Musicalling va fi organizat TIC - International Music Camp, la care vor participa peste 30 de muzicieni români. Mai mulți soliști, compozitori, textieri și producători muzicali vor realiza împreună piese care să concureze pentru titlul de hiturile anului 2021. Tabăra muzicală va avea loc în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii.

 

Detalii despre Musicalling: https://romaniancreativeweek.ro/music/

 

Moldova Film Festival, un maraton al filmelor

 

Selecția Moldova Film Festival, festivalul de film organizat în cadrul Romanian Creative Week, propune, între altele, o reflecție asupra conceptului de social distancing, printr-o suită de filme care îl abordează în discursurile lor cinematografice.

 

Moldova Film Festival va aduce publicului de la Iași filme din mai multe categorii: Showcase, Contemporary Masters, Books on film, Special Screening, Examining Distances, Shorts – un festival de scurtmetraje.

 

Pe lista numeroaselor filme care vor ajunge la Moldova Film Festival sunt și:

  • „Ieșirea trenurilor din gară” (2020), un documentar istoric românesc în regia lui Radu Jude
  • „Her socialist smile” (2020), o producție americană în regia lui John Gianvito
  • „No data plan” (2019), o producție americană în regia lui Miko Revereza

 

Detalii despre Moldova Film Festival: https://romaniancreativeweek.ro/film/

 

Expoziții și concursuri la Architecture,

cel mai mare festival de arhitectură din România

 

Architecture, festivalul de arhitectură organizat în cadrul RCW, va încânta publicul cu două mari evenimente organizate de ProEvent: Bahlui Vision și Walk & Talk, powerd by George, primul banking inteligent.

 

Mai multe picturi murale care vor fi expuse pe Podul Avram Iancu (fostul pod Trancu) din Iași, „Tramvaiul creatorilor”, expoziția de desen și arhitectură „Great Monthly Challenge”, un workshop dedicat construcției de bărcuțe realizate din materiale reciclate sunt doar câteva dintre surprizele aduse de Bahlui Vision. Totodată, vor fi instalate mai multe piese de mobilier urban de design, care vor îmbogăți zona de promenadă a Râului Bahlui și unele parcuri din Iași, transformându-le în adevărate oaze de relaxare și de creație, după modele similare din mari orașe europene.

 

O altă surpriză este „Walk and Talk with an Architect”, eveniment în cadrul căruia cinci voluntari arhitecți/studenți la Arhitectură vor purta câte o pancartă cu textul „Hai să vorbim Arhitectură!” și vor încuraja trecătorii să facă o plimbare de-a lungul Bahluiului, timp în care vor vorbi despre arhitectură.

 

În cadrul Festivalului Architecture este organizat și Walk & Talk, powerd by George, primul banking inteligent, un concurs pentru instalații dedicat activării Râului Bahlui, între Podul de Piatră și Campusul Tudor Vladimirescu din Iași. Câștigătorul Concursului Walk & Talk, competiție în care au fost înscrise 15 lucrări, a fost desemnat de juriul RCW în data de 28 aprilie 2021 și este Sebastian Comănescu, autorul proiectului Sowing Futures.

 

Alte două proiecte înscrise în competiția Walk & Talk, powerd by George, primul banking inteligent - Orizont 360, o lucrare realizată de Teodora Alexandra Moraru și de Alexandru Mihalachi, și Muza, o lucrare aparținând lui Felix Aftene - vor fi expuse pe axa de desfășurare a Romanian Creative Week: Copou, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Palatul Culturii, Palas, Splai Bahlui.

 

„După un an greu în care fiecare am resimțit distanțarea socială, proiectul Walk & Talk, parte a evenimentului Romanian Creative Week, este o invitație la reconectare, la a ieși în aer liber în mod responsabil și la a te bucura de o frumoasă parte a orașului Iași, malul Râului Bahlui.

 

Lucrarea câștigătoare a Concursului Walk & Talk, Sowing Futures, și cele două lucrări premiate de George, primul banking inteligent, Muza și Orizont 360, vorbesc atât despre un viitor optimist, despre inspirație și reconectare, cât și despre tehnologia care ne poate ajuta să ne îmbunătățim viețile.

 

Gândită ca o întărire a mesajului de optimism și reconectare, pictura stradală realizată de Wanda Hutira și Maria Zurbagiu, susținută de George, împletește elemente de tehnologie, referințe la viitor și comunitate”, este mesajul cu care George, primul banking inteligent îi întâmpină pe ieșeni la Romanian Creative Week.

 

Detalii despre Architecture: https://romaniancreativeweek.ro/architecture/

 

Horror Vacui, o expoziție în premieră în România

 

O expoziție în premieră în România, Horror Vacui, dedicată esteticii contemporane, meșteșugului și tradiției, va debuta în 2 iunie, prima zi a RCW, fiind organizată în cadrul festivalului Expo (in)between, powered by Raiffeisen Bank. Expoziția va fi găzduită de Palatul Braunstein din Iași.

 

Artiștii invitați să ia parte la Horror Vacui sunt: Radu Abraham, Aitch, Ana Alexe, ZO Kraft, Atelier Parter, Batem fierul la conac, Raluca Buzura, Daniela Cățoi, Megan Dominescu, Ferma de Artă Triunghi, In Context Slănic Moldova, Costi Lungu, Ștefan Neacșu, Roan Atelier, Saddo, Sânziene, Ioana Stanca, Elena Stanciu - Poartă-mă cu flori, Andreea Tron, Andrei Cosmin Vladimir și Victoria Zidaru.

 

Curatorul Expo (in)between este KraftMade, un proiect reprezentat de artiștii Marlene și Alex Herberth, din Cincu, Transilvania.

 

Detalii despre „Horror Vacui”, powered by Raiffeisen Bank: https://romaniancreativeweek.ro/design/expo-inbetween/horror-vacui/

Un grandios festival al artelor vizuale

 

 

Visual Arts, cel mai important festival al artelor vizuale organizat în România, se va alătura celorlalte evenimente dedicate artei și creativității din cadrul Romanian Creative Week. Nu mai puțin de 11 artiști vor oferi un superb show prin care își propun să descopere, alături de public, creativitatea în artă, în epoca digitală.

 

glo™ provoking New Media Alley, parte a festivalului Visual Arts, se va desfășura în perioada 3 – 6 iunie 2021, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Iași. Cei 11 invitați speciali la New Media Alley sunt artiștii vizuali Andrei Cozlac, Daniel Mancaș, Mihai Marian Mina, Silviu Apostol, Ana Maria Busuioc, Petru Clopoțel, Florin Ghimiș, coregrafii Radu Alexandru și Alice Veliche, actrița - artist vizual Alexandra Diaconița, artistul grafician Andreea Joltvinschi.

 

„Cu toții ne dorim libertatea de a experimenta, dar fiecare dintre noi are nevoie de un scop. Să ridice mâna cine nu a fost nevoit, măcar o dată, să aleagă între plăcere și rațiune. Însă glo™ ne invită să găsim răspunsul exact acolo unde cele două se întâlnesc: FUN & PURPOSE & more. Iar plăcerea neașteptată născută dintr-o contradicție pe care o trăim cu toții stă la baza misiunii noastre de a susține industriile creative din România. Sprijinim ascensiunea comunităților de artiști locali cu fiecare ocazie, iar Romanian Creative Week este următorul prilej să o dovedim.

 

Te așteptăm la New Media Alley, locul în care aducem împreună arta digitală & new media. Vino să descoperim ce se întâmplă atunci când inteligența artificială întâlnește talentul artistic la Neural Mirror. Tehnologia întâlnește creativitatea în cadrul unei experiențe pe care nu vrei să o ratezi”, este mesajul transmis ieșenilor de către glo™, principalul partener al Romanian Creative Week în organizarea New Media Alley.  

 

O altă surpriză pregătită în cadrul Visual Arts este expoziția de pictură și sculptură With & without wings, organizată de RCW în parteneriat cu Raiffeisen Bank. Expoziția este găzduită de HumansAntiCafe.

 

 

 

Evenimentul îi va aduce alături pe artiștii: Felix Aftene, Vladlen Babcinețchi, Gabriel Caloian, Claudiu Ciobanu, Sorin Pătrășcanu. În 5 iunie, între orele 11.00 și 12.30, publicul va avea ocazia să-și întâlnească la expoziție artiștii preferați.

 

Tot la Visual Arts va mai putea fi admirată Immersive, o expoziție de artă plastică propusă de MECENA.ART. Folosind lumini, sunet, scenografie, miros și efecte speciale, publicul va pătrunde direct în universul creativ al artiștilor, o experiență care îl va purta către o nouă lume imaginară. Evenimentul va însemna și o premieră pentru Iași: Sala Mașinilor a Palatului Culturii, spațiu care va găzdui expoziția, se va deschide pentru prima oară publicului.

 

Detalii despre Visual Arts: https://romaniancreativeweek.ro/visual-arts/

 

Iașul va deveni House of influenceres

 

 

House of influencers, un spațiu creat special în curtea interioară a Palatului Culturii, îi va găzdui la RCW pe unii dintre cei mai populari români din spațiul virtual: Alina Ceușan, Ana Morodan, Carmen Grebenișan, Codrina Apostol, Cristina Stănciulescu, Diana Cosmin, Ileana Badiu, Ioana Grama, Lorena, Mimimp, Noemi Meilman, Andreea Cristea, Ovidiu Mureșanu.

 

În 4 iunie (orele 12.00-14.00) și 6 iunie (orele 11.00-13.00), curtea interioară a Palatului Culturii va fi gazda House of influencers. La acest eveniment, participanții vor putea interacționa cu vedetele lor preferate, pe care le vor mai putea întâlni, în timpul zilelor RCW, și la pas prin oraș.

 

Detalii despre House of influencers: https://romaniancreativeweek.ro/advertising/

 

#InvataPeTikTok

 

Tot în cadrul RCW, în Grădinile Palas va fi amenajat TikTok Content Creators, unde unii dintre cei mai buni creatori de conținut din online îi vor aștepta pe ieșeni pentru challenge-urile zilei și multă distracție.

 

„Misiunea noastră este să încurajăm creativitatea și să aducem fericire în viețile oamenilor, chiar și-n cele mai neplăcute timpuri. Și nu ne oprim aici, programul nostru #InvataPeTikTok promovează educația de toate felurile - știință, sport, artă sau chiar gătit”, transmit organizatorii evenimentului. În colțul TikTok de la Palas vor putea fi întâlniți: @luanacodreanu, @haykym, @ninjagirldraws, @anagum, @dan_cadar, @sensy, @bettyshor, @invidiu.

 

VegFest, un festival dedicat vieții sănătoase

 

VegFest va fi locul în care veți experimenta o multitudine de arome și de condimente, gusturi și senzații. Orice specialitate la care v-ați putea gândi și chiar unele pe care nu vi le-ați imaginat vă vor așteaptă aici. Una dintre surprizele pregătite de organizatorii VegFest este Vegan Talks, o discuție despre alimentația sănătoasă, la care sunt invitați: Dragoș Pătraru - jurnalist, prezentator al emisiunii Starea Nației, precum și al rubricii Starea Sănătății, Emanuela Mercore - medic, fondatoare a Romanian Society of Lifestyle Medicine, Marius Mitrache - sportiv vegan, multiplu campion național la culturism, Tania Bordianu - co-fondator Unison, expertă în nutriție vegană.

 

VegFest va găzdui workshop-uri și un eveniment intitulat Eco Film, în cadrul căruia vor putea fi vizionate două documentare: Natura umană și We the power. The future of energy is community - owned. Filmele sunt programate în zilele de 4 și 5 iunie, de la ora 21.00, la Muzeul „Mihail Sadoveanu” din Iași.  

 

Detalii despre VegFest: https://romaniancreativeweek.ro/creative-extra/

 

Conferințe și workshop-uri despre lumea creativă

 

Mai mulți experți din domenii precum arhitectură, modă și industria muzicală vor ține o serie de conferințe și workshop-uri gratuite la Romanian Creative Week. Astfel, în cadrul Architecture vor avea loc conferințele „New Cities”.

 

În 3 iunie 2021, între orele 10.30 și 14.30, Sala Voievozilor a Palatului Culturii din Iași va găzdui Conferința Inspirațională „New cities. New Iași Architecture”, o dezbatere despre arhitectură și oraș ca spațiu de locuire, muncă și destinație turistică.

 

În prima zi a Conferinței Inspiraționale „New Cities. New Iași Architecture”, moderată de Mihai Drișcu, președintele OAR Iași, și de Dragoș Ciolacu, președintele Uniunii Arhitecților Iași, invitați să ia cuvântul sunt arhitecții Victor Grosu (fondator Grosu Art Studio), Dragoș Epure (co-fondator METROPOLIS Architects), Adrian Soare (partener CUMULUS Architecture), Șerban Daniel Lucian (fondator B.I.A. Șerban Daniel Lucian), Andrei Uleia (fondator DaSein).

 

În 4 iunie, în aceeași locație și în același interval orar, va avea loc Conferința „New cities. New in old”, o dezbatere despre inserția clădirilor noi în orașele istorice și relația arhitecturii noi cu arhitectura de patrimoniu. Organizatori sunt SHARE Architects și New Iași Architecture - o inițiativă a Asociației culturale PRO Event, Ordinul Arhitecților din România (OAR) – filiala Iași și Ziarul de Iași.

 

În cea de-a doua zi a evenimentului, Conferința „New cities. New in old” va fi moderată de Mihai Drișcu și de Toni Hrițac, redactor șef al publicației Ziarul de Iași. Invitați sunt arhitecții Șerban Țigănaș (co-fondator Dico & Țigănaș, secretar general UIA, președinte SHARE Society, decan al Facultății de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca), Ștefan Bâlici (director general al Institutului Național al Patrimoniului), Emil Ivănescu (președintele Ordinului Arhitecților din România – București), Ioan Marian-Augustin (prof. univ. de Arhitectură şi Urbanism la Universitatea „Ion Mincu” din Bucureşti), Alexandru Gavozdea (președintele Ordinului Arhitecților din România).

 

De asemenea, în premieră pentru Iași, inițiativa New Iași Architecture facilitează accesul specialiștilor, publicului și tinerilor într-unul din șantierele importante ale orașului: Proiectul Palas Campus, printre cele mai mari clădiri de birouri din România ca suprafață, ajungând la peste 60.000 mp, care își propune să consolideze centrul orașului drept o destinație care susține evoluția antreprenoriatului local și a industriilor creative.

 

 

 

Workshop-uri de fashion și de industrie muzicală

 

În 5 iunie 2021, va avea loc workshop-ul intitulat „Inspirație și Creativitate prin inovație și performanță”, organizat de Freudenberg Performance Materials Apparel, furnizor global important de materiale textile tehnice inovatoare pentru o gamă largă de piețe și aplicații. Workshop-ul, care face parte din marele eveniment Romanian Fashion Week, va fi susținut în Sala Ravel a Palas Mall.

 

„Va fi un workshop de prezentare a propriei colecții de haine, precum și de vizionare de materiale tehnice inovative și mockup-uri, pentru a inspira și stimula creativitatea celor implicați în industria de fashion”, transmite echipa Freudenberg Performance Materials Apparel. Workshop-ul va dura 1h:30 și va fi ținut pentru mai multe grupe a câte 25 de participanți, în intervalul orar 11.00 – 16.00.

 

RCW va găzdui și prima ediție a INDIERO ON TOUR, o inițiativă a Asociației Indiero a producătorilor și editorilor de muzică independenți din România, care cuprinde o serie de evenimente programate în mai multe orașe din țară.

 

În cadrul acestor evenimente vor avea loc workshop-uri de industrie muzicală destinate tinerilor artiști, producătorilor și editorilor independenți de muzică. INDIERO ON TOUR este organizat de Asociația Indiero, în parteneriat cu ROTON Music și cu Romanian Creative Week, și este sponsorizat de MERLIN.

 

Invitații la ediția INDIERO ON TOUR din cadrul Romanian Creative Week sunt: Anca Lupeș, director executiv Indiero și fondator al Conferinței internaționale Mastering The Music Business; Bogdan Maxim, co-fondator ROTON Music, una dintre cele mai longevive și de succes case de discuri din România; Dan Muraru, co-fondator ROTON Music; Mihai Lupu, digital project manager în cadrul ROTON Music; Florin Luchian, lector univ. dr. la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași.

 

Detalii despre conferințele și workshop-urile RCW: https://romaniancreativeweek.ro/2021/05/26/conferinte-si-workshop-uri-despre-lumea-creativa-la-romanian-creative-week/

Spectaculoasa competiție a gamerilor:

JaxiTV și AlexaTV, prezenți la Provocarea Legion 1vs1 CS:GO

 

Romanian Creative Week va găzdui Provocarea Legion 1vs1 CS:GO. Evenimentul, dedicat exclusiv gamerilor, va fi organizat în grădinile Palas.

 

Nexus Gaming, cea mai mare organizație de e-sports din România, va lansa la Iași, în cadrul RCW, un concurs de Counter-Strike: Global Offensive.

 

„În acest concurs de tip LAN 1vs1, persoanele din public își vor putea măsura forțele în qualifierele din 2 și 3 iunie, iar finala va avea loc în data de 4 iunie. Pentru finală am pregătit un livestream special și premii-surpriză!”, transmit organizatorii evenimentului.

 

O altă surpriză va fi participarea la competiția dedicată gamerilor a doi dintre cei mai populari creatori de conținut din sfera de gaming. Este vorba despre JaxiTV și AlexaTV, creatori al căror număr de subscriberi depășește 300.000. Cei doi vor interacționa cu publicul și vor face content în cadrul evenimentului.

 

Petrecerile RCW. A venit vremea să ne distrăm împreună!

 

Romanian Creative Week te invită la party-urile special pregătite pentru marele eveniment găzduit de Iași în perioada 2-6 iunie 2021. Atmosfera va fi încinsă de unii dintre cei mai iubiți artiști români. În serile RCW vom putea petrece împreună, astfel:

 

În 3 iunie, va avea loc Romanian Creative Week Welcome Drink, eveniment  găzduit de Skin Music Lounge (Palas);

În 4 iunie, Miraval (Palas) va găzdui Romanian Fashion Week Opening Party. Art by Andra Tarara / Musicalling: Christian Eberhard & Guests;

În 5 iunie, Miraval (Palas) ne așteaptă la Moldova Film Fest Party. Art installation Ana Maria Irimia / Musicalling: Manuel Riva & Misha Miller.

În 6 iunie, va avea loc RCW Closing Party, eveniment care se va desfășura la Skin Music Lounge (Palas).

Lista partenerilor Romanian Creative Week 2021

 

Partenerii primei ediții a Romanian Creative Week sunt: Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), Primăria Municipiului Iași, Palas, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, UniCredit Bank, Lancôme, George, primul banking inteligent, Philips, Raiffeisen Bank, glo™, Teilor, Freudenberg Performance Materials Apparel, Greenfield, Volvo, DPD, Laboratoarele Praxis, Nestea, Rodotex, ROTON Music, September Media, Code932, ProEvent, Share Architects.com, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași, MECENA.art, Ordinul Arhitecților din România, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, Travis Tourism, IndieRO, Miraval, Skin Music Lounge, Tribeca, Czech In, Humans of Architecture, UrbanEye, Humans Anticafe, Administrația Națională Apele Române, Carpatina, Facultatea de Arhitectură din Iași.

 

Partenerii Media: Pro TV, TikTok, TVR Iași, Agerpres, Elle, A List Magazine, Radio Iași.

 

Sănătatea este și prioritatea noastră

 

Sănătatea este o prioritate pentru noi toți, iar întregul eveniment Romanian Creative Week este organizat conform regulilor stabilite de autorități în vederea combaterii pandemiei de COVID-19. Pentru a respecta cu toții aceste reguli, îi rugăm pe cei care vor participa la evenimentele RCW să aibă în vedere și măsurile de mai jos:

* Să facă dovada vaccinării anti-COVID 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment;

sau

* Să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment;

sau

* Să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

 

Echipa Romanian Creative Week

E: [email protected]

W: www.romaniancreativeweek.ro

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.